UJI

L’UJI supera els 10 milions d’euros en projectes H2020

31/08/2021 | SCP

El personal investigador de la Universitat Jaume I ha enfortit la projecció internacional de la seua recerca en superar el límit dels 10 milions d’euros en captació de fons del Programa Horitzó 2020 de la Unió Europea. La universitat pública de Castelló ha augmentat un 38% la subvenció obtinguda en l’anterior setè Programa Marc (7PM) de la UE, el que confirma l’impuls proporcionat des de la nova Oficina de Projectes Europeus i Internacionals. Per això ha programat una sèrie de sessions informatives sobre els projectes castellonencs que, amb el títol «Investigació europea a l’UJI», es realitzaran en format virtual els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol de 2020 entre les 12.30 i les 13.30 hores i a la qual es podrà accedir des de Zoom. Més informació - [Llista de reproducció amb tots els vídeos]

Butlletí projectes H2020
Recurs d'imatge projecte-dynamo-EIC-PATHFINDE index

«L'objectiu de DYNAMO és arribar a aqueix control extraordinari de la imatge generant una espècie de "micro-terratrèmols" que deformaran la llum quan es reflectisca en les superfícies», explica Daniel Torrent, investigador principal del projecte.

Recurs d'imatge h2020-forge index

Coordinat per l'empresa italiana MBN NANOMATERIALIA SPA, compta amb 13 participants de diferents països europeus.

Recurs d'imatge h2020-iWAYS index

L’estudi provarà tres solucions per a augmentar l’eficiència: la condensació dels gasos de fuita, el tractament de l’aigua i la valorització dels residus.

Recurs d'imatge h2020-ethna index

L'objectiu és desenvolupar i implementar un sistema de governança ètica per a promoure bones pràctiques en recerca i innovació responsables.

Recurs d'imatge h2020-uncorrelaTEd index

El principal propòsit és aconseguir materials termoelèctrics que augmenten notablement l’aprofitament del calor residual de vehicles, entorns industrials i, inclòs, el cos humà, com a electricitat.

Recurs d'imatge h2020-projecte-forge index

Les dues institucions s’encarregaran de testar-los en entorns reals i definir els requisits dels materials.

Recurs d'imatge h2020-el-peacetolero index

El disseny modular i adaptable dels prototips els fa útils en múltiples aplicacions.

Recurs d'imatge h2020-dea4 index

El propòsit és posar en pràctica una plataforma europea oberta i integral de les administracions públiques que conjumine els sistemes públics d’identificació digital i afavorisca l’accés i la realització de procediments en línia.

Recurs d'imatge h2020-h-work index

L'objectiu és dissenyar, implementar i validar kits d'eines eficaces d'avaluació i intervenció per a promoure eficaçment la salut mental en Pimes i empreses públiques.

Recurs d'imatge h2020-peroxis index

Es desenvoluparà un nou sistema d’imatges mèdiques que servirà per a afavorir el diagnòstic durant la intervenció i el tractament de diverses malalties.

Recurs d'imatge h2020-sun2chem index

Té com a objectiu dissenyar, construir i validar un dispositiu fotoelectroquímic capaç de transformar el CO₂ en etilè, d'una manera sostenible i rendible per a ser transferit a la indústria europea.

Recurs d'imatge h2020-materials-dispositius-mobils index

S'investigaran materials més eficients i menys tòxics amb l’objectiu d’aconseguir materials per a dispositius electrònics que es puguen imprimir en teixits.

Recurs d'imatge 2020-larcher index

El projecte vol ser capdavanter a entendre l’art rupestre llevantí a través del registre i anàlisi amb tecnologies 3D digitals, sistemes de gestió i emmagatzematge de dades, SIG, o anàlisis fisicoquímiques de pigments.

Recurs d'imatge gestio-plagues-canvi-climatic index

El projecte pretén avançar en la gestió integrada de plagues agrícoles amb l'objectiu de desenvolupar noves tècniques per al control integrat en escenaris de canvi climàtic.

Fotografia de l'equip labpsitec-tactility index

Durant tres anys estudiaràla UV y la UJI estudien els efectes psicològics d’incloure el sentit del tacte en ambients virtuals.

Geotec doctorat-geotec index

El Grupo GEOTEC, integrant de l’Institut Universitari de Noves Tecnologies de la Imatge, ha obtingut finançament per a un nou Doctorat Europeu Conjunt (EJD) amb el projecte A-WEAR.

Recurs d'imatge ecoweb index

Dirigit al desenvolupament de solucions basades a les tecnologies de la informació i la comunicació per a la prevenció i millora dels trastorns mentals en població adolescent i d'adults joves.

Recurs d'imatge nanomaterials-laser-salut index

El projecte europeu Glucotear, impulsat pel Grup de Recerca d’Òptica, ha permès crear punts quàntics de carboni que podrien servir per a la protecció ocular o el seguiment de la diabetis

Recurs d'imatge affecTech index

La xarxa investigadora està liderada per la professora Corina Sas de la Universitat de Lancaster i hi participa el LabPsiTec de l'UJI.

Recurs d'imatge reactor-co2-aleaf index

El projecte desenvolupa un prototip electroquímic que imita la fotosíntesi per a eliminar gasos d’efecte hivernacle i transformar-los en combustibles alternatius.

Recurs d'imatge h2020-maestro index

L'objectiu és que els joves investigadors troben mitjans per a prolongar la vida útil de les cèl·lules, reduir la seua toxicitat i mantenir la seua excepcional eficiència per a la fabricació a gran escala.

Recurs d'imatge ERC index

El professor Iván Mora Seró ha aconseguit la primera Consolidator Grant del Consell Europeu d’Investigació (ERC) de dos milions d’euros.

Recurs d'imatge oprecomp index

L'objectiu és construir una base innovadora i fiable per a la informàtica fonamentada en l'anàlisi de transprecisió.

Recurs d'imatge plastics-biodegradables index

El projecte YPACK pretén minimitzar els residus del sector a més de disminuir la petjada de carboni dels recipients i les emissions d’efecte hivernacle.

Recurs d'imatge h2020-DREAM index

El projecte busca la reducció del consum d'energia dels forns, emissions de contaminants i costos de producció, alhora que s'augmenta la qualitat final del producte.

Recurs d'imatge ehcoBUTLER index

La finalitat és ajudar les persones majors a promoure la salut, la satisfacció i el benestar personal.

Recurs d'imatge impacte-ambiental-moda index

El grup SoGReS-MF ha analitzat els reptes en sostenibilitat global del sector tèxtil i la seua connexió amb la gestió empresarial.

Recurs d'imatge geo-c index

El Grup de Recerca en Tecnologies Geoespaciales (GEOTEC) participa junt amb investigadors de la Universidade Nova de Lisboa (Portugal) i la Universitat de Münster (Alemanya).

ICare-CORE icare-core index

El programa d'entrenament gratuït i autoaplicat permet aprendre noves habilitats i fortaleses per a afrontar els trastorns adaptatius i altres trastorns emocionals.

Recurs d'imatge h2020-intertwine index

El projecte se centra en la interoperabilitat dels models de programació paral·lela, concretament, en la solució de problemes entre les interfícies de programació d'aplicacions.

Recurs d'imatge remeb index

La iniciativa liderada per FACSA i en la qual ha participat l’ITC-UJI ha aconseguit desenvolupar i validar un bioreactor de membranes ceràmiques de baix cost per al tractament d'aigües residuals.