Notícies

Cercar al text
De la data
Fins la data

La FUE-UJI i la Cambra de Comerç impulsen la formació en intel·ligència artificial en els negocis

16/09/2021

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Castelló van signar recentment un conveni de col·laboració per a la posada en marxa de formació especialitzada en business intelligence.

Un estudi de l'UJI revela el paper amortidor de la intel·ligència emocional davant de l'estrès de la pandèmia i el seu efecte positiu en el rendiment laboral

16/09/2021

Les persones amb major intel·ligència emocional han sabut minimitzar la influència de la situació epidemiològica i han mostrat millors nivells d'acompliment laboral.

El XXIX Congrés de la Societat Anatòmica Espanyola debat els desafiaments imminents de l'especialitat

15/09/2021

El XXIX Congrés de la Societat Anatòmica Espanyola ha obert avui les seues portes a la Universitat Jaume I de Castelló davant més de 130 assistents.

Diari d’un confinament

15/09/2021

Reportatge social sobre la situació creada pel decret de l’estat d’alarma a Espanya a causa de la pandèmia del coronavirus en què es repassen algunes de les conseqüències derivades d’aquesta situació especialment en l’àmbit personal, familiar o social.

Concentració silenciosa a l’UJI per l’última víctima de la violència masclista a la Comunitat Valenciana

15/09/2021

La comunitat universitària ha realitzat aquest migdia una concentració silenciosa per a mostrar el rebuig davant el darrer assassinat d’una dona a la Comunitat Valenciana, ocorregut a La Vila Joiosa.

ITC-AICE, UJI i ISS La Fe apliquen ceràmica bactericida en instal·lacions sanitàries

15/09/2021

Compta amb el finançament de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i el cofinançament de la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Publicacions de l'UJI presenta a Ceuta el títol «El tablado, la calle, la fiesta teatral en el Siglo de Oro»

15/09/2021

Durant el IV Simposi Internacional «Festa, art i literatura en terres de frontera».

Un estudi de la Xarxa Vives demostra que els programes de la Universitat per a Majors de l’UJI milloren la salut física i mental alhora que beneficien la vida social i cultural dels majors de 50 anys

14/09/2021

La Xarxa Vives d’Universitats i la Fundació Pere Tarrés han presentat avui els resultats de la recerca «Formació universitària sènior. Informe sobre l’impacte social en l’estudiantat».

Els grups ORIGAMI i IMK de l'UJI han sigut guardonats en tres congressos

20/09/2021

Els dos grups estan formats per personal del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting.

Alcón i Marzà detallen les bases per a tramitar el Centre d’Innovació Educativa i Tecnologies Digitals

14/09/2021

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i el conseller Vicent Marzà han visitat la parcel·la on s’ubicarà el Centre d’Innovació Educativa i Tecnologies Digitals de Castelló de la Plana i que serà un referent en aquesta àrea d'actuació.

El Paranimf inicia el curs amb teatre i dansa de caràcter social, cinema d’autor actual i clàssics de Berlanga

14/09/2021

El Paranimf de la Universitat Jaume I inicia un nou curs amb una variada programació d’espectacles de teatre i dansa, cinema i música de jazz.

Els professionals alerten sobre la precocitat en el consum de videojocs i la necessitat d’establir «límits clars i ben definits»

14/09/2021

Un equip de l’Hospital Provincial, la Universitat Jaume I i l’Hospital General Universitari ha publicat el primer cas clínic en el món d’un menor que va haver de ser hospitalitzat per l’abús de videojocs.

El Servei d'Esports llança la seua oferta d'activitats en formació esportiva per al primer semestre 

08/09/2021

El Servei d'Esports llança la seua oferta d'activitats en formació esportiva per al primer semestre de curs combinant cursos amb capacitació professional i tallers formatius d'iniciació.

Torna el programa «Treball saludable» per a la millora de la salut i la postura corporal de la comunitat universitària UJI

08/09/2021

La Universitat Jaume I inicia el 20 de setembre el programa «Treball saludable», una iniciativa que pretén millorar la salut de la comunitat universitària i del públic en general a través d’un programa de gimnàstica suau.

El Servei d'Esports de l'UJI estrena noves tarifes el curs 2021-2022

26/07/2021

Després de gairebé trenta anys amb el mateix model de tarifes al Servei d’Esports de l’UJI, el curs 2021-2022 començarà amb un nou model d’accés a les instal·lacions esportives, a les activitats amb professorat i a les competicions.

El Servei d’Esports dóna aquest dimecres el tret d’eixida a les activitats amb professorat

17/09/2021

Avui 15 de setembre, el Servei d’Esports dóna el tret d’eixida al seu programa d’activitats amb professorat inclòs en la nova Targeta d’Activitats UJI i la Targeta Esportiva UJI+.