Notícies

Cercar al text
De la data
Fins la data

El Reclam mostra el potencial transformador de les arts escèniques amb espectacles que fomenten l’esperit crític i els valors humanístics

04/12/2023

En aquesta edició s’han representat més de 50 espectacles de teatre, dansa i música a 10 municipis de les comarques de Castelló.

L'UJI commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

04/12/2023

La Universitat Jaume I ha celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que es commemora el 3 de desembre, amb una lectura pública col·lectiva de la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat.

Reportatge plataforma OnlyFans

02/12/2023

En aquest documental es fa un recorregut per la història de la plataforma OnlyFans i els seus trets d’identitat. Aquest servei de suscripció de contingut amb seu amb Londres permet obtenir ingressos a partir dels usuaris i usuàries suscrits a un perfil, els anomenats «fanes».

L'UJI concedeix les beques Enclau-Rural a 27 TFG vinculats a la ruralitat

02/12/2023

El Vicerectorat de Cultura, Llengües i Societat ha presentat la nova convocatòria per a 2024

Més de 160 investigadors i investigadores aborden a l'UJI els últims avanços en termodinàmica

01/12/2023

La 13th National and 4th International Conference on Engineering Thermodynamics, coordinada pel catedràtic Ramón Cabello, ha reunit 165 investigadors i investigadores que han explicat els avanços en aquest camp i el seu paper clau en el desenvolupament sostenible del planeta.

L’UJI commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

01/12/2023

La Universitat Jaume I ha organitzat diverses activitats en el marc de la commemoració del Dia Mundial de la Lluita contra el VIH-sida, per tal de sensibilitzar la comunitat universitària sobre aquesta malaltia i emfatitzar la importància de tres aspectes fonamentals: la prevenció de la infecció del VIH per via sexual, la detecció precoç, i l'eliminació de l'estigma associat.

L’UJI presenta el llibre «Escrits inèdits i dispersos» de Germà Colón

01/12/2023

Es tracta d'un volum que presenta diversos escrits del professor Germà Colón Domènech, de tipologies i temes diversos, que donen compte de l’amplitud dels seus coneixements i de l’extensió dels àmbits que va abordar.

Vocabulari científic: diferència entre drogues dures i toves

05/12/2023

Marta Asunta Miquel, professora de Psicobiologia i coordinadora del grup d’investigació A&N - Addicció i Neuroplasticitat, descriu la diferència entre drogues dures i toves.