Notícies

Cercar al text
De la data
Fins la data

470 estudiants realitzaran la convocatòria extraordinària de les PAU a l’UJI

30/06/2022

Un total de 470 estudiants de la província de Castelló s’han matriculat per a examinar-se de les PAU en la convocatòria extraordinària de 2022 que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol a la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Concentració silenciosa a l’UJI per una nova víctima de la violència masclista a la Comunitat Valenciana

30/06/2022

La comunitat universitària ha realitzat una concentració silenciosa a la porta de l’edifici de Rectorat per a manifestar el rebuig de l’UJI davant l’assassinat d’una dona el passat 7 de juny a Alzira i que s’ha confirmat com un nou cas de violència masclista.

La Càtedra UBE de Plàstics Sostenibles estrena web i comença la seua activitat a les xarxes

30/06/2022

La Càtedra UBE de Plàstics Sostenibles de la Universitat Jaume I comença les activitats públiques a Internet amb la creació de la seua pàgina web i els seus comptes en xarxes socials.

El PEU-UJI impulsa la celebració de les jornades «Les persones i els patrimonis» a Vistabella del Maestrat

29/06/2022

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol i compta amb la col·laboració de la Mancomunitat de Penyagolosa, els ajuntaments de Vistabella del Maestrat, Xodos, Benafigos i Atzeneta del Maestrat i el Centre d'Estudis de Penyagolosa.

Arranca una nova edició del programa d'emprenedoria Explorer de Banco Santander a la Universitat Jaume I

28/06/2022

Banco Santander, al costat del Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) i la Universitat Jaume I, a través de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, llança la XV edició del programa Explorer amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria jove i donar suport a la conversió d'idees en projectes i solucions.

L’Ajuntament de Castelló de la Plana renova la col·laboració amb la Fundació Isonomia de l’UJI

27/06/2022

L’acord permet a l’Ajuntament promoure la igualtat en el municipi i desenvolupar polítiques actives i accions en matèria d’igualtat i de prevenció de la violència de gènere.

L’antic alumnat tindrà una tarifa especial en el postgrau propi de l’UJI

27/06/2022

Els membres AlumniSAUJI Premium gaudiran d’una reducció del 3% sobre el total de la matrícula en màsters propis, cursos d’especialista i d’expert i descomptes especials en la formació continuada.

Els esportistes de l'UJI finalitzen el curs amb onze medalles als nacionals de les diferents modalitats esportives

20/06/2022

Amb 11 medalles, aquesta ha sigut l'edició en què la universitat pública de Castelló ha aconseguit el major nombre històric de medalles.

El Servei d’Esports ofereix promocions en activitats i targetes esportives UJI per a l’estiu

23/05/2022

Les persones amb targeta esportiva podran gaudir d’activitats durant el mes de juny i de la sala de musculació també en juliol.