Notícies

Cercar al text
De la data
Fins la data

El Servei d'Esports de l'UJI estrena noves tarifes el curs 2021-2022

26/07/2021

Després de gairebé trenta anys amb el mateix model de tarifes al Servei d’Esports de l’UJI, el curs 2021-2022 començarà amb un nou model d’accés a les instal·lacions esportives, a les activitats amb professorat i a les competicions.

L’Ajuntament de Benicàssim renova la col·laboració amb la Fundació Isonomia de l’UJI

25/07/2021

La Fundació Isonomia i l’Ajuntament de Benicàssim han renovat el conveni de col·laboració per a realitzar accions de cooperació en la promoció de la igualtat efectiva de dones i homes i la prevenció de la violència contra les dones.

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l'UJI presentarà un estudi i una guia pràctica sobre mediació en la Comunitat en el segon semestre de l'any

24/07/2021

«Les activitats d'investigació, formació i promoció de la mediació policial que alimenten el projecte comú de pau social i seguretat pública entre l'UJI i l'Ajuntament de Vila-real són més necessàries que mai», assegura la directora de la Càtedra Andrea Planchadell.

La Càtedra Medtronic de Formació i Investigació Quirúrgica impulsa diversos projectes d’investigació

23/07/2021

La Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra Medtronic de Formació i Investigació Quirúrgica s’ha reunit per fer balanç de l’activitat del present exercici i presentar l’oferta formativa del pròxim curs.

La gestió de les emocions va tenir un significatiu paper en la qualitat de les relacions amb la clientela de les entitats bancàries durant la crisi

23/07/2021

Els resultats de l'estudi realitzat en 2016 pel grup Investigació en Màrqueting han sigut publicats en la revista «Service Industries Journal».

Els grups ORIGAMI i IMK de l'UJI han sigut guardonats en tres congressos

26/07/2021

Els dos grups estan formats per personal del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting.

Professorat de l'UJI participa en el Cicle Municipal de Novel·la, Història i Platja

26/07/2021

El cicle compta amb la participació de la professora Nieves Alberola, del Departament d'Estudis Anglesos; Carmen Corona i Rosalía Torrent, catedràtiques del Departament d'Història, Geografia i Art; i Fernando Blasco i Santiago Fortuño, emèrits del Departament de Filologia i Cultures Europees de l'UJI.

El món rural reclama més investigació de la ruralitat a les universitats valencianes

26/07/2021

Una recerca de l’IVIFA amb l'UJI, la UPV i la UV conclou que l’acadèmia podria ser clau per a trobar solucions als problemes del món rural

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de l'UJI lliura els premis «Què fem amb el fem?» 2021

26/07/2021

La Càtedra Reciplasa i el Seminari d'Educació Ambiental de Castelló reconeixen el treball de cinc centres educatius de la província en l'educació i conscienciació sobre la correcta gestió dels residus urbans.