Publicacions de l'UJI participa en la Fira del Llibre de Granada

13/05/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I participa juntament amb altres 47 editorials d'universitats i centres d'investigació espanyols en la 40 Fira del Llibre de Granada, convidades un any més per Editorial Universidad de Granada que aconsegueix presentar al públic amb aquesta iniciativa, a més de les seues publicacions, les novetats i llibres més demandats de les seues homòlogues de la resta d'Espanya. La fira se celebrarà del 13 al 22 de maig de 2022.

Fins a 445 títols diferents componen l'oferta que estarà disponible en la caseta d'Editorial UGR. Abasten les més variades àrees de coneixement: Arqueologia i Prehistòria, Belles
Arts, Biblioteconomia i Documentació, Ciències Polítiques, Comunicació, Dret, Economia, Educació, Filosofia, Història, Lingüística, Literatura i Filologia, Sociologia, Ciències, Enginyeries i Medicina.

Són llibres dirigits a la comunitat universitària i científica, però destaquen també les obres dirigides a estendre la cultura de la universitat més enllà de les aules i els campus i impulsar la cultura científica en el conjunt de la societat, missions totes dues de les editorials universitàries.

Actualitat

Notícies

Premi Alfred Giner Sorolla 2022

El jurat dels premis ha tingut en compte en la seua valoració que la investigació d’Amanda Ulldemolins alerta sobre la incidència del model de llengua escolar, el qual pot provocar la pèrdua de la varietat lingüística tortosina pròpia de les Terres de l’Ebre, els Ports i el Maestrat.

Llibre «El Vilafamés foral»

La Universitat Jaume I ha presentat el llibre «El Vilafamés foral. De la conquesta a l'arribada dels Borbons (1233-1707)», de José Luis Lorenz Andrés, en un acte que s’ha celebrat a la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires 2022

L'UJI assisteix a aquesta cita sota el pavelló de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) en el qual es mostren obres de diferents disciplines.

Publicacions de la Universitat Jaume I
Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Planta 0.
Campus del Riu Sec. 12071 - Castelló de la Plana
Tel.: +34 964728821 - 8819. Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions