La Universitat Jaume I publicita les seues novetats editorials en UNELIBROS i UNEREVISTAS

La Unión de Editoriales Universitarias Españolas (UNE), associació que agrupa 55 universitats i 14 institucions científiques i d'educació superior, de la qual forma part la nostra editorial Publicacions de l'UJI, ha llançat el darrer número de la revista Unelibros i Unerevistas, edició Primavera 2017, on podeu trobar les novetats editorials en llibres i revistes científiques de totes les entitats associades.

L'últim número de la revista UNELIBROS està disponible en Internet des de la plataforma ISSUU, on pot consultar-se en format flash, i des del web de l'associació en format pdf. Els 4000 exemplars de la revista impresa es distribueixen entre la comunitat universitària, llibreries i professionals del llibre. Conté informació gràfica i textual de 400 novetats del darrer semestre i altres notícies del sector, com ara les dades de l'estudi "Las editorials universitarias en cifras", i la primera convocatòria del segell de qualitat per a col·leccions científiques CEA-APQ, promoguda per la UNE i avalada per ANECA i FECYT. A més, l'investigador Ignasi Labastida, escriu un article sobre la implementació de l'accés obert en la ciència, quinze anys després del manifest de Budapest.

 • Memòria històrica

  Borriol acollirà dijous 11 i divendres 12 de maig de 2017 una nova jornada al voltant de la Memòria Històrica amb diversos actes organitzats per l'Ajuntament de Borriol amb la col·laboració del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló i el Grup de Recerca en Patrimoni Immaterial de Borriol.

 • Presentació de llibre: «Teatro de mujer, Jeanne Marni»

  Publicacions de l’UJI edita el llibre de Jordi Luengo

 • Fira del Llibre de Castelló

  Publicacions de la Universitat Jaume I participa un any més en la Fira del Llibre de Castelló, que se celebra del 12 al 21 de maig a la plaça de Santa Clara, amb un estand on tindrà les seues publicacions a la venda.

 • El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria
  «El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria»

  Publicacions de l’UJI presenta el llibre «El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria» al Menador

 • Mestres freinetistes

  L’obra editada per Publicacions de la Universitat Jaume I i la Fundació Càtedra Soler i Godes «Les mestres freinetistes dels anys trenta» es presentarà dimarts 4 d’abril de 2017.

 • Un país en gris i negre. Memòria històrica i repressió franquista a Castelló
  Presentació de llibre

  La segona edició de les Jornades de Memòria Històrica s’inaugurarà amb la presentació del llibre «Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló» de l’autor Juan Luis Porcar Orihuela, el pròxim 29 de març de 2017 a la Biblioteca Pública Municipal Manel Garcia Grau de Benicarló.

 • Revista «Potestas»

  La publicació completa i tots els seus articles es poden consultar i descarregar en la pàgina web http://www.e-revistes.uji.es/index.php/potestas.

 • Regina José Galindo
  Presentació llibre: «Regina José Galindo: la performance como arma»

  L’acte comptarà amb la participació de l’autora, Lidón Sancho Ribés; Joan Manuel Marín, director de la col·lecció ARS, i Rosalia Torrent del MACVAC de Vilafamés 

 • Grup col·laboradors Mineco

  El professor se suma així al grup d’experts de l’UJI amb els professors Andreu Casero i Antonio Pérez i les professores Marisa Cuerda y Azucena García.

 • Imatge del llibre
  «Mestres de la impremta. El moviment Freinet a València (1931-1939)»

  El llibre «Mestres de la impremta. El moviment Freinet a València (1931-1939)» d’Alfred Ramos de Publicacions de la Universitat Jaume I i la Fundació Càtedra Soler i Godes es presenta el dijous 2 de març de 2017 al Palau de Vivel de la Vall d’Uixó.

 • L’UJI col·labora en la reedició del clàssic «Els homes i la terra del País Valencià»

  La Universitat Jaume I de Castelló ha col·laborat, juntament amb altres universitats i institucions valencianes, amb l'Editorial Afers per a reeditar l'obra ja clàssica del professor Manuel Ardit «Els homes i la terra del País Valencià».

 • «Tragèdies silenciades»

  El llibre Tragèdies silenciades de Raül González Devís, editat per la Universitat Jaume I i la Universitat Rovira i Virgili, recupera la història de la repressió franquista en les comarques del nord de la província de Castelló.

 • Publicacions RRI

  L'UJI acaba de publicar en línia i en obert el llibre «Ética y comunicación en la gestión de la Investigación e Innovación Responsables (RRI): el papel de las Unidades de Cultura Científica y de la Innovación (UCC+i)», una obra que reivindica la importància de la comunicació i el diàleg per a aconseguir una ciència responsable.

 • L'UJI presenta el llibre «La inquisición en las Cortes de Cádiz» de Fernando Peña

  Fernando Peña, acompanyat a taula pel catedràtic de la Universitat Jaume I Manuel Chust, i en primera fila per la catedràtica Rosa Monlleó, va presentar el seu llibre «La inquisición en las Cortes de Cádiz», coeditat entre la Universitat Jaume I i la Universitat de Cadis.  

 • Assemblea UNE

  Les editorials universitàries espanyoles celebren la seua Assemblea General en la Universitat Jaume I de Castelló

 • e-revistes.uji.es 

  La Universitat Jaume I amb el suport del Vicerectorat d’Investigació i Doctorat, ha organitzat i celebrat la primera reunió de la comissió de treball encarregada de la formalització i definició dels requisits per a les publicacions periòdiques que integraran la plataforma e-revistes.uji.es

 • Presentació del llibre «El sur en revolución» a Argentina

  El catedràtic d'Història Contemporània de l'UJI Manuel Chust ha presentat el llibre «El sur en revolución: la insurgencia en el Río de la Plata, Chile y el Alto Perú» en el marc de les Jornades del Bicentenari de la Independència d'Argentina.

Publicacions de la Universitat Jaume I
Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Planta 0.
Campus del Riu Sec. 12071 - Castelló de la Plana
Tel.: +34 964728821 - 8819. Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16