panoramica UJI

Catàleg Història i Memòria

Publicacions de la Universitat Jaume I ha editat amb motiu del congrés sobre la Batalla de Llevant, i amb ocasió de les fires del llibre de primavera, un catàleg amb els títols que s'han publicat sobre Història i Memòria en el marc de diferents col·leccions.
 
El catàleg inclou llibres editats recentment dins la col·lecció específica Història i Memòria, i les diferents sèries que inclou, a més de la principal, "Testimonis" i "Patrimoni", dirigida per la professora Rosa Monlleó.
Però també altres llibres amb més recorregut, com ara la edició facsímil del Quadern Sembra, i la resta d'edicions publicades amb l'aval de la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes, així com alguns títols de la col·lecció Humanitats, de la col·lecció coeditada amb la Diputació de Castelló Biblioteca de les Aules, sèries Minor i Maior, o el llibre Leonor Serrano, de la col·lecció Sendes.
 
Entre els autors hi ha destacades personalitats del món universitari, com ara catedràtics de diverses universitats, així com investigadors prestigiosos en el camp de la història.
La Universitat Jaume I ha prestat molta atenció a la divulgació dels estudis realitzats en aquesta àrea, i vol mostrar el seu compromís amb els valors de la nostra memòria democràtica.
 • Recurs d'imatge
  Sapientia 2018 / 2019

  El Vicerectorat de Campus, Infraestructures i Noves Tecnologies convoca de nou «El procediment selectiu per al programa de suport a l’elaboració i publicació de materials docents lliures per al curs 2018/19»

 • Fotografia de la presentació del llibre
  «Universitat Jaume I de Castelló. 25 anys de realitats»

  La professora del Departament de Traducció i Comunicació i degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de l'UJI, Rosa Agost Canós, ha presentat el llibre «Universitat Jaume I de Castelló. 25 anys de realitats», una obra de caràcter eminentment visual que recopila la trajectòria de la universitat de Castelló.

 • Recurs d'imatge
  Batalla de Llevant

  En la II Trobada d’investigadors i investigadores de les universitats, ajuntaments, grups, entitats i associacions cíviques memorialístiques valencianes.

 • Fira Llibre 2018
  Presentació llibre: «La Via Augusta pel País Valencià»

  Dimecres 2 de maig a les 19 hores en la Fira del Llibre de Castelló

 • El Perú en revolución. Independencia y guerra: un proceso, 1780-1826
  Rànquing llibres Perú

  El llibre, editat pel Manuel Chust i Claudia Rosas, ha recollit els escrits d’un grup d’especialistes per a aprofundir en l’estudi de la independència peruana com un procés històric revolucionari.

 • Recurs d'imatge
  Fira del Llibre de Castelló

  Publicacions de la Universitat Jaume I ha participat un any més en la Fira del Llibre de Castelló amb un estand on ha tingut les seues publicacions a la venda. A més, Publicacions de l’UJI ha realitzat diferents actes per a presentar quatre novetats editorials.

 • Depuración de aguas residuales: digestión anaerobia
  Digestió anaeròbia

  Recull de les principals investigacions presentades en la I Jornada Tècnica sobre Digestió Anaeròbia celebrada a l'UJI.

 • Recurs d'imatge
  El franquisme a Castelló: Trenta anys de producció històrica (1985-2015)

  Publicacions de la Universitat Jaume I ha publicat el llibre El Franquisme a Castelló: Trenta anys de producció històrica de Fernando Peña Rambla, autor ja d’altres títols com ara El precio de la derrota, i La Inquisición en las Cortes de Cádiz, aquesta darrera coeditada amb la Universitat de Cadis.

 • Recurs d'imatge
  «Fundamentos de biologia básica»

  El llibre, que inclou exercicis d'autocomprensió i avaluació, constitueix una obra de gran utilitat per a l'alumnat.

Publicacions de la Universitat Jaume I
Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Planta 0.
Campus del Riu Sec. 12071 - Castelló de la Plana
Tel.: +34 964728821 - 8819. Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16