UJI

08/07/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló (UJI) és la universitat pública del nord de la Comunitat Valenciana, un territori de la costa mediterrània europea situat entre les ciutats de València i Barcelona, i ben comunicat amb Madrid. Creada l’any 1991, l’UJI s’ha posicionat com una universitat de proximitat, caracteritzada pel tracte personalitzat, l’agilitat dels procediments administratius i un significatiu nivell de participació dels seus membres en la vida universitària, gràcies entre altres factors a una població de còmodes dimensions –al voltant dels 15.000 estudiants– i un campus integrat, d’instal·lacions modernes, funcionals i sostenibles.

Recurs d'imatge coneix-uji index

Coneix l'UJI

Descobreix la història de l'UJI, el campus, el posicionament en els ràquings i la documentació institucional més destacada.

Recurs d'imatge estructura index

Estructura i organització

Rectorat, òrgans de govern i d'administració, centres, departaments i instituts, serveis centrals, associacions, i altres entitats.

Recurs d'imatge estrategia index

Estratègia i qualitat

Pla estratègic, Missió, visió i valors, model educatiu, plans i projectes institucionals, ínies de govern i línies pressupostàries, segells, certificats de qualitat i altres premis.

Recurs d'imatge transparencia index

Transparència

Transparència i accés a la informació: Informació institucional, jurídica, econòmica, normatives, etc.

Recurs d'imatge actualitat index

Actualitat

Notícies i agenda d'esdeveniments destacats.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions