UJI

15/11/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I (UJI) és la universitat pública de Castelló. Creada l’any 1991, l’UJI s’ha posicionat com una universitat de proximitat, caracteritzada pel tracte personalitzat, l’agilitat dels procediments administratius i un significatiu nivell de participació dels seus membres en la vida universitària, gràcies entre altres factors a un campus integrat, d’instal·lacions modernes, funcionals i sostenibles. L'UJI ha apostat per l'excel·lència en tots els àmbits i fruit d'aquesta aposta per la qualitat estàn els resultats dels diferents rànkings que la situen entre les millors universitats joves del món. Aproximadament 15.000 persones formen part de la comunitat universiària. 

Recurs d'imatge coneix-uji index

Coneix l'UJI

Descobreix la història de l'UJI, el campus, el posicionament en els ràquings i la documentació institucional més destacada.

Recurs d'imatge estructura index

Estructura i organització

Rectorat, òrgans de govern i d'administració, centres, departaments i instituts, serveis centrals, associacions, i altres entitats.

Recurs d'imatge estrategia index

Estratègia i qualitat

Pla estratègic, Missió, visió i valors, model educatiu, plans i projectes institucionals, ínies de govern i línies pressupostàries, segells, certificats de qualitat i altres premis.

Recurs d'imatge transparencia index

Transparència

Transparència i accés a la informació: Informació institucional, jurídica, econòmica, normatives, etc.

Recurs d'imatge actualitat index

Actualitat

Notícies i agenda d'esdeveniments destacats.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions