Actualitat

SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Notícies

L'UJI se suma a la Setmana Europea de l'Esport per a promoure una vida saludable i activa

L’UJI se suma del 23 al 30 de setembre a la Setmana Europea de l’Esport a través d’una sèrie d’activitats que ha programat el Servei d’Esports per a qualsevol persona interessada i de manera gratuïta.

Consum energètic

La clau d'aquest registre històric radica en l'esforç inversor que ha realitzat l'UJI per a millorar l'eficiència energètica dels seus edificis, inclosa la instal·lació de plaques solars en les cobertes, i les mesures addicionals d'estalvi.

Guardó de l’American Psychological Association

L’American Psychological Association premia el treball d’investigació de la professora Aitana Gomis Pomares.

Càtedra d'Activitat Físicai Oncologia «Fundació José Soriano Ramos»

La Càtedra amplia la cobertura dels projectes a pacients amb càncer de pulmó, pròstata, còlon i ginecològic a més del de mama i incorpora a 40 nous pacients

5UCV Gennera Challenge

A través d'aquest programa, impulsat en l'UJI des de la Càtedra Increa d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, les empreses defineixen una sèrie de reptes estratègics que són resolts per l'estudiantat de grau, màster i doctorat de la universitat.

Programa «Treball saludable» UJI

La Universitat Jaume I repren el 18 de setembre el programa «Treball saludable», una iniciativa que pretén millorar la salut de la comunitat universitària i del públic en general a través d’un programa de gimnàstica suau.

La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2022-2023 per a la promoció de l’esport universitari

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Vocabulari científic: diferència entre drogues dures i toves

Marta Asunta Miquel, professora de Psicobiologia i coordinadora del grup d’investigació A&N - Addicció i Neuroplasticitat, descriu la diferència entre drogues dures i toves.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions