Oficina de Projectes Europeus i Internacionals

19/10/2022 | OPEI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha enfortit la seua dimensió global amb la creació de l’Oficina de Projectes Europeus i Internacionals, dependent del Vicerectorat d’Investigació. Des d’aquest nou servei, integrat en l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT), l’UJI es compromet a promocionar i gestionar projectes d’àmbit internacional amb la implicació de la comunitat investigadora.

La missió de l’Oficina de Projectes Europeus i Internacionals és facilitar a les investigadores i els investigadors de l’UJI la preparació de projectes de qualitat per a la seua participació en convocatòries competitives de finançament tant europees com d’àmbit internacional.

Coneix tots els nostres serveis.

Contacteu amb nosaltres

Notícies relacionades

Presentació

 

Ciència UJI

Programa Horitzó Europa a la Comunitat Valenciana

Conferencia de lanzamiento del Programa Horizonte Europa en la Comunidad Valenciana. Marzo 2021.

Notícies científiques

Xips artificials de perovskita

El projecte contempla el desenvolupament d'un laboratori de nanofabricació amb escriptura làser, que millorarà les prestacions de l'Institut de Materials Avançats.

Projecte Erasmus+ Eurocreative Youth

El projecte està dirigit a joves europeus amb inquietuds creatives i té com a principal objectiu millorar les seues habilitats empresarials en el turisme cultural, per a facilitar la seua participació social i compromís amb les zones rurals.

Horizonte Europa
Convocatòries
Altres programes de finançament
EUROFlaix
Ajudes Universitat Jaume I
Serveis OPEI
Informació proporcionada per: Oficina de Projectes Europeus i Internacionals