Oficina de Projectes Europeus i Internacionals

29/04/2021 | OPEI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha enfortit la seua dimensió global amb la creació de l’Oficina de Projectes Europeus i Internacionals, dependent del Vicerectorat d’Investigació i Tranferència. Des d’aquest nou servei, integrat en l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT), l’UJI es compromet a promocionar i gestionar projectes d’àmbit internacional amb la implicació de la comunitat investigadora.

La missió de l’Oficina de Projectes Europeus i Internacionals és facilitar a les investigadores i els investigadors de l’UJI la preparació de projectes de qualitat per a la seua participació en convocatòries competitives de finançament tant europees com d’àmbit internacional.

Coneix tots els nostres serveis.

Contacteu amb nosaltres

Notícies relacionades

Presentació

 

Ciència UJI

Programa Horitzó Europa a la Comunitat Valenciana

Conferencia de lanzamiento del Programa Horizonte Europa en la Comunidad Valenciana. Marzo 2021.

Notícies científiques

MEDNIGHT GTS: Activitat conte «Mi Coral»

Estudiantat de primària participa en una trobada a la Llotja del Cànem amb Vanessa Escrig, professora premiada pel conte «Mi Coral» en el concurs de la MEDNIGHT 2021.

«Lindau Nobel Laureate Meetings»

Treballa a l’Institut de Materials Avançats (INAM) junt amb l’investigador Víctor Sans en l’estudi de nous materials i mètodes per a capturar CO2 i transformar-lo en productes de valor afegit.

Horizonte Europa
Convocatòries
Altres programes de finançament
EUROFlaix
Ajudes Universitat Jaume I
Serveis OPEI
Informació proporcionada per: Oficina de Projectes Europeus i Internacionals