Oficina de Projectes Europeus i Internacionals

10/06/2024 | OPEI 02/06/2023 |
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Oficina de Projectes Europeus i Internacionals (OPEI) de la Universitat Jaume I està adscrita al Vicerectorat d'Investigació i forma part de l'Oficina de Cooperació en Recerca i desenvolupament Tecnològic (OCIT).

La nostra funció principal és coordinar i promocionar projectes internacionals en els quals participe la comunitat investigadora de la Universitat Jaume I.

Des de l'OPEI ens encarreguem de proporcionar assessorament i suport als investigadors de l'UJI per a la preparació de projectes d'alta qualitat, amb la finalitat de competir amb èxit en convocatòries de finançament internacional, com les del Programa Horitzó Europa o més recentment la gestió de projectes del Programa Erasmus+ en la modalitat de cooperació entre institucions.

D'aquesta manera, vetlem pel foment de la investigació i la projecció internacional de la universitat.

Actualitat Veure'n més

Captura CO2

Aquesta nova metodologia proposada des de l'INAM i el Grup de Química Sostenible i Supramolecular usa sals orgàniques de baix cost, lliures de metalls, i derivats de biomassa.

Recurs d'imatge violencia-sexual-en-linia-bridge index

Prevenir violència sexual en línia

L’objectiu és aconseguir que persones amb alt risc de cometre abús sexual infantil rebin tractament professional per reduir la incidència d’aquest tipus de violència.

Recurs d'imatge patent-produccio-perovskitas index

Síntesi de perovskitas

La invenció està disposada per al seu desenvolupament i adaptació en aplicacions comercials.

Veure'n més
Informació proporcionada per: Oficina de Projectes Europeus i Internacionals