UJI

Préstec a domicili, reserves i préstec en les seus

Última modificació: 14/06/2018 | Font: Biblioteca

Préstec a Domicili | Reserva de materials bibliogràfics Préstec en les seus de l'UJI


Préstec a domicili:

El servei de préstec i devolucions es fa a través del mostrador de préstec de la Biblioteca o a través de les diferents màquines d'autopréstec que existeixen en el hall de la mateixa.

 

Modalitats de préstec a domicili:

Préstec a domicili

Tipus d'usuari

Préstec a domicili

Estudiants de grau, estudiants d'intercanvi, o els que procedint d'altres universitats cursen estudis a l'UJI; membres de Sauji
Fins a 7 documents durant 15 dies, renovables1 quatre vegades sempre que no estiguen reservats per altres usuaris

 

Estudiants de màster i doctorat; estudiants amb beca de col·laboració en departaments o que forme part del programa Estudia i Investiga a l'UJI; professors i investigadors invitats a l'UJI; personal jubilat de l'UJI
Fins a 10 documents durant 15 dies, renovables1 quatre vegades sempre que no estiguen reservats per altres usuaris
Professors i personal d'administració i serveis de l'UJI; personal investigador en formació

 

Fins a 75 documents en depòsit indefinit, excepte que algun document siga sol·licitat per un altre usuari. En este cas s'haurà de tornar a la biblioteca en un terme màxim de 7 dies.
 

 

Durant el període de vacances, s'amplia el préstec amb una duració semblant al període no lectiu. S'informarà de l'ampliació del període de préstec en el mateix mostrador de préstec, en la pàgina web de la biblioteca o a través de les xarxes socials de Biblioteca UJI.

1En el cas de les renovacions, es permetrà fer-les tant de forma presencial com telemàtica.

Atenció: Alguns tipus de documents no es presten (les revistes, enciclopèdies, obres de difícil reposició i alguns manuals de consulta).

Devolucions:

Els usuaris han de tornar els documents quan finalitza el període de préstec. Mentres dure el retard en les devolucions no es poden traure altres documents en préstec, i a partir de la devolució fora de termini s'apliquen 2 dies de bloqueig del servei de préstec per cada dia de retard i per cada exemplar tornat fora de termini. El període de bloqueig del préstec inclou també el préstec d' equips y cabines d'estudi.

Si el document es torna deteriorat o es perd sense una causa justificada per l'usuari, aquest usuari haurà de reposar l'exemplar.

El mostrador de préstecs i devolucions es tancarà 15 minuts abans del tancament de la Biblioteca.

 

Reserva de materials bibliogràfics:

Si el document que necessites està prestat, pots reservar-ho per dos vies:

1.  A través del catàleg online de la Biblioteca. En aquest cas t'has d' identificar amb el teu nom d'usuari i contrasenya clicant en l'enllaç El meu compte del menú superior del catàleg.

2.  En mostrador de préstec de la 1a planta on es donaran les dades del document a reservar i els propis d'usuari.

Les reserves es mantindran actives durant un període màxim de 6 mesos.
 

Les modalitats de reserves són:

  • Estudiants 1er i 2n cicle: fins a 2 reserves
  • Estudiants de 3r cicle i doctorands: fins a 3 reserves

 

Atenció: Des de Biblioteca se vos enviarà un mail amb la confirmació de la reserva quan esta vos corresponda. Consulteu en el catàleg l'estat del document per a saber si s'ha tornat i també en la pantalla del meu compte si teniu la reserva. En cas afirmatiu, heu d’arreplegar-ho en el mostrador de préstec.

Les reserves, una vegada notificades per correu electrònic, es guardaran en mostrador de préstec 48 h. (respectant caps de setmana i festius)

 

Préstec en les seus  de la Universitat Jaume I:

La Biblioteca disposa a més d'un servei de préstec de material bibliogràfic en les seus de la Universitat Jaume I. Els usuaris de les Seu dels Ports, del Nord, de l'Interior i del Sud que estiguen interessats en un llibre, poden consultar la disponibilitat a través del catàleg de la Biblioteca i si este es troba disponible podran sol·licitar la gestió del préstec a la persona encarregada de la seu.

Els llibres arriben a les seus els dijous i els usuaris podran disfrutar del préstec durant una setmana. Després hauran de tornar el material en la seu mateixa o també en la Biblioteca.