UJI

Acords transformatius per a la publicació en accés obert

Última modificació: 26/04/2021 | Font: INVEST

Les universitats espanyoles estan negociant noves condicions per als acords que mantenen amb les grans editorials científiques. Tal com s’està fent a diferents països europeus, es persegueix que els contractes actuals de subscripció es transformen en acords que garanteixen que es posen en accés obert els articles que tenen com autor o autora de correspondència personal investigador d’alguna de les institucions incloses en l’acord.

La negociació d'aquests acords és un procés viu. Cal tenir en compte que es donen en un entorn complex dels molts canvis que està tenint la comunicació científica en aquest entorn digital i en xarxa. Per això, els contractes no estan acabats de concretar i hi ha encara aspectes pendents de definir. Aquests afecten, per exemple, al nombre d’articles que la Universitat Jaume I podrà publicar finalment en obert sense les despeses addicionals corresponents als APCs ("Article Publication Charges").

Des d'aquesta pàgina podras accedir en qualsevol moment a la informació actualitzada. També a com gestionar i tramitar l'accés a aquests bons que es derivan dels acords. Addicionalment, la Universitat Jaume I posa al teu abast el següent punt d'informació openaccess@uji.es.

  • Accés a la gestió i tramitació dels APCs en les 380 revistes que tenim subscrites amb aquesta editorial

  • Gestió dels APCs (pendent d'activació)

  • Gestió dels APCs (pendent d'activació)

  • Gestió dels APCs (pendent d'activació)

  • Instruccions per a autors per a publicar en obert en les 1431 títols de revistes Wiley incloses en l'acord transformatiu

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació i Transferència