Bibliografia recomanada en el catàleg

06/04/2022 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Què és una bibliografia recomanada?

Són tots aquells documents, tant digitals com físics, seleccionats pel professorat per al desenvolupament de les seues assignatures i que podeu trobar a través del catàleg tant per al préstec com per a la consulta en línia.

 

Com trobar la bibliografia recomanada?

En el catàleg de la biblioteca, podeu sel·leccionar les opcions:  (1) Cerca avançada, amb la selecció de (2) Bibliografia recomanada i buscar (3):

  • Per nom o codi de l’assignatura
  • Per nom del professor o professora
  • Per grau o màster

      

 

A l’esquerra trobareu diferents camps que us ajudaran a filtrar els resultats per una assignatura concreta, pel nom del professor o professora i fins i tot per grau o màster.

     

 

La bibliografia seleccionada en el catàleg apareix amb aquesta icona:

                               

 

Si el llibre o article de la bibliografia recomanada està en format digital, connecteu-vos prèviament amb el VPN i identifiqueu-vos com a usuari de l’UJI en el catàleg de la Biblioteca.

 

Podeu trobar més informació en el següent vídeo: 

 

 

En la pàgina Bibliografia recomanada digital per grau trobareu les guias temàtiques per grau des de les quals es pot accedir directament a cada llibre electrònic de la bibliografia recomanada. També és necessari la connexió prèvia amb VPN.

 

Les bibliografies recomanades s’actualitzen constantment, si teniu algun dubte o voleu fer algun suggeriment, escriviu-nos a biblioteca@uji.es.