Bibliografia recomanada en el catàleg

06/04/2022 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Què és una bibliografia recomanada?

Són tots aquells documents, tant digitals com físics, seleccionats pel professorat per al desenvolupament de les seues assignatures i que podeu trobar a través del catàleg tant per al préstec com per a la consulta en línia.

 

Com trobar la bibliografia recomanada?

En el catàleg de la biblioteca, podeu sel·leccionar les opcions:  (1) Cerca avançada, amb la selecció de (2) Bibliografia recomanada i buscar (3):

  • Per nom o codi de l’assignatura
  • Per nom del professor o professora
  • Per grau o màster

      

 

A l’esquerra trobareu diferents camps que us ajudaran a filtrar els resultats per una assignatura concreta, pel nom del professor o professora i fins i tot per grau o màster.

     

 

La bibliografia seleccionada en el catàleg apareix amb aquesta icona:

                               

 

Si el llibre o article de la bibliografia recomanada està en format digital, connecteu-vos prèviament amb el VPN i identifiqueu-vos com a usuari de l’UJI en el catàleg de la Biblioteca.

 

Podeu trobar més informació en el següent vídeo: 

 

 

En la pàgina Bibliografia recomanada digital per grau trobareu les guias temàtiques per grau des de les quals es pot accedir directament a cada llibre electrònic de la bibliografia recomanada. També és necessari la connexió prèvia amb VPN.

 

Les bibliografies recomanades s’actualitzen constantment, si teniu algun dubte o voleu fer algun suggeriment, escriviu-nos a biblioteca@uji.es.