UJI

Revistes electròniques de la Biblioteca de l'UJI

Última modificació: 23/10/2020 | Font: Biblioteca

Des de la pàgina web de la Biblioteca UJI pots consultar el contingut d'una gran varietat de revistes electròniques pertanyents a les diferents àrees de coneixement, de tres maneres distintes:

NOU!  Accés a revistes electròniques en temporalment obertes durant el COVID-19

  • AR, Annual Reviews accés temporal a 51 revistes amb més de 1.200 artícles. Fins el 15 de juny. Temàtica especialitzada en biomedicina, ciències de la vida, ciències socials i física.
  • Frontiers Media accés lliure a més de 80 revistes amb articles revisats per més de 100.000 investigadors de reconeixement internacional. Temàtica multidisciplinària que inclou més de 600 disciplines acadèmiques
  • Gale Academic OneFile  accés temporal a millons d’articles de més de 17.000 revistes de totes les disciplines acadèmiques. També inclou videos, podcasts i imatges. Fins el 30 de juny.
  • MDPI journals accés obert a més 234 revistes científiques peer review de totes les disciplines acadèmiques.
  • Springer Nature accés temporal als portals de les revistes Nature PhotonicsNature Materials Science, Nature Energy,  Nature Chemistry amb els continguts publicats des de 2016 fins 2020. Fins el 30 de juny

També podeu accedir a través de les bases de dades

Consulteu el catàleg de la biblioteca per a buscar revistes electròniques, per títol o matèria i acoteu el TIPUS DE MATERIAL per REVISTA-E.

 

Freenet

 

 

Recordeu que us heu de connectar a la VPN si accediu als recursos des de fora del campus.