Cabines de treball en grup

09/01/2023 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

A la biblioteca hi ha cabines disponibles per a realitzar treballs en grup, la seua capacitat és de 2 a 6 persones. 

 • Les cabines estaran disponibles de dilluns a divendres.
 • Es pot fer una reserva prèvia d'aquests espais. Seguiu les instruccions indicades en aquest vídeo
 • Dirigiu-vos al taulell de préstec, situat a la planta 1a, per arreplegar la clau. 
 • Les cabines de treball en grup de la planta 1 (110 a 125) romandran obertes en tot l'horari d'obertura de la biblioteca. 
 • La biblioteca disposa d'una cabina adaptada, la 04, ubicada a la mediateca. Es pot demanar l'accés a aquesta cabina en el taulell de préstec.

Podeu comprovar la disponibilitat de les cabines en aquesta pàgina web

 

► Condicions de préstec:

 

Tipus de cabina

Préstec

Cabines de treball en grup per a estudiants de grau i SAUJI

 Fins a 6 hores en horari de 8 a  20 h

Cabines de treball en grup per a investigadors, estudiants de màster, estudiants de doctorat, etc. 

Fins a 6 hores en horari de 8 a 20 h

 


► Normativa aplicable:

 1. Les cabines per a grups poden ser utilitzades per un mínim de dues persones. Per al préstec de la cabina és necessari presentar almenys dos carnets de l'UJI. Els usuaris dels mateixos no hauran d'estar bloquejats per cap motiu en el sistema informàtic de la biblioteca. L.'alumnat que no porte el carnet d'estudiant per acreditar la seua condició d'usuari d'aquest servei mitjançant el lliurament del full de matrícula juntament amb un document identificatiu (DNI, carnet de conduir, etc.).
 2. Les cabines es poden ocupar per un màxim de sis hores al dia; aquest període de temps pot ampliar-se sempre que no hi haja una altra sol·licitud. 
 3. Les cabines disposen de connexió a la xarxa FREEnet (Wi-Fi i rosetes).
 4. La persona titular del préstec es fa responsable de la correcta utilització de la sala. No està permès sobrepassar el nombre màxim d'usuaris, parlar fort, cridar, menjar, beure o fumar dins la cabina; cal tractar el material amb cura, mantenir-hi l'ordre i desconnectar els telèfons mòbils.
 5. L'ocupació de les sales de treball per a usos no propis de la biblioteca i el deteriorament dels equipaments poden comportar la pèrdua de la condició d'usuari de la biblioteca, sense perjudici de l'adopció de les mesures disciplinàries que procedisquen.
 6. El personal de la biblioteca està autoritzat a retirar els objectes personals abandonats en les cabines temporalment pels usuaris que hagen finalitzat el termini d'ús establert.
 7. La sanció per a l'usuari que no torne la clau en el temps establit és de 10 dies sense poder utilitzar els serveis de péstec i cabines de treball.