UJI

Estudis de doctorat

16/07/2021 | INVEST

El doctorat és la continuació natural dels estudis de màster i té com a objectiu la formació de personal investigador creatiu, crític i autònom, capaç de generar respostes innovadores als diferents reptes i problemes de la societat. Formació que, en la Universitat Jaume I, es realitza en un ambient investigador internacional i d'alt nivell com queda acreditat per la seua posició capdavantera en diferents rànquings universitaris, com ara els prestigiosos rànquings ARWU (Academic Ranking of World Universities), THE (Times Higher Education) o el de la Fundació CyD.

La formació de nou personal investigador és clau per al desenvolupament de les capacitats en matèria d’R+D i és un pilar sobre el qual se sustenta la generació de noves idees i coneixements i la seua aplicació i translació d’aquests i el desenvolupament de noves tecnologies i innovacions. Amb una oferta de 22 programes i amb prop de 800 tesis doctorals en curs, l'Escola de Doctorat és el centre encarregat d'aquesta formació. 

La Universitat Jaume I disposa d'una ampla oferta de beques d'iniciació a la investigació per a estudiantat de grau i màster així com de contractes predoctorals per a la realització de tesis doctorals a través dels seus grupos de investigación  i del seu Pla de promoció de la investigació. 

 

Estudis de doctorat
Recurs d'imatge oferta-programes index

Consulta l'oferta de programes de doctorat

Recurs d'imatge preinscripcio index

Preinscripció oberta des d'1 de juny fins a 15 de setembre de 2021

Recurs d'imatge nou-estudiantat index

Calendari, requisits d'accés, taxes, beques i ajudes, ....

Recurs d'imatge escola-doctorat index

Continguts de la pàgina de l'Escola de Doctorat

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació i Transferència