Tallers de les associacions d'estudiants i d'UJILabInnovació

25/09/2022 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Exposició de Formula Student i Simulador. Equip UJI MOTORSPORT (Taller d'equip UJILab Innovació)

Formula Student és una competició internacional en què estudiantat de més de 600 universitats investiguen la tasca de construir un cotxe des de 0 sota una normativa, i al final de cada temporada es duen a terme diverses competicions al llarg del globus entre els equips de les universitats. L'objectiu d'aquest taller és que els participants vegen i entenguen el procés de construcció del cotxe, que serà exposat a l'estand, i també provar en un simulador com seria la conducció per cicuit del cotxe. (MOTOR)

 

Els reptes del disseny de pròtesis de mà. Equip UJI-Hand (Taller d'equip UJILab Innovació)

Alguna vegada t’has mirat la mà i has pensat en la complexitat i la precisió que requereixen alguns dels moviments que realitzes amb ella diàriament? Les mans són sistemes mecànics molt complexos i compactes, que podem moure amb gran precisió i realitzar amb elles un ampli rang de moviments. Per això, obtenir un disseny de pròtesi de mà funcional no és una tasca senzilla. En aquest taller trobaràs alguns objectes i tasques quotidianes que resulten un repte quan pateixes una amputació de membre superior. Posa’t a les seues sabates tractant de realitzar aquestes tasques amb la pròtesi adaptada que et proporcionem, i ajuda’ns a millorar els nostres dissenys. (HAND)

 

Robòtica per a tots. Equip UJI Robotics Team (Taller d'equip UJILab Innovació)

La robòtica és cada vegada més important a la vida de les persones i també més accessible. Al taller, t’ensenyem diferents dispositius i tècniques per controlar i manejar robots desde el teu telèfon o amb l'ordinador. També podràs conèixer un poc més a fons la robòtica de competició. (ROBOT)

 

Un món creat en 3D. Associació Hackerspace Castellón

T'agrada la impressió 3D? Hackerspace és especialista en impressió 3D, i en MEDNIGHT GTS us explicarà des de com es crea un filament fins a com aconseguir una peça 3D que té diverses aplicacions útils en el nostre dia a dia i per què la impressió 3D és una eina important avui dia. A banda, hi haurà una exposició de peces impreses en 3D i d'objectes tecnològics. (HACKER)

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Investigació