UJI

Juny

20/12/2016 | SCP
Juny
Recurs d'imatge campanyareciclatge index
La campanya de recollida de residus de Petit Aparell Elèctric i Electrònic porta recollits fins al moment més de 900 quilos.
El gust d'investigar 2014 gust-de-investigar index
La setena edició del concurs «El gust d’investigar» ha rebut 40 treballs d’investigació, la meitat dels quals es presentaran durant la reunió científica.
Recurs d'imatge santiago-luis-mexico index
L’investigador Santiago Luis del Grup de Química Supramolecular i Sostenible ha participat en el Simposi Internacional de Química en Microescala i en el Taller Internacional de Química Verda en la Universitat Iberoamericana.
Recurs d'imatge premis-gust-investigar index
El lliurament de premis i diplomes de la VII Reunió Científica «El gust d'investigar» ha posat el punt final a una jornada, i a un any de treball, que ha reunit el 16 de juny de 2015 més d’un centenar de persones, entre estudiantat i professorat.
Carmen Lázaro i Rosana Gallardo. mediacio-policial index
Un estudi realitzat per la professora Carmen Lázaro del Departament de Dret Públic reivindica les oportunitats que obri la mediació policial, al funcionament de la qual se li atribueix encara una gran dosi de “alegalitat”.
Recurs d'imatge ranquing-cyd index
El Rànquing CYD 2015 mostra el lideratge de la Universitat Jaume I en l'àmbit de la recerca, que la situa com la cinquena universitat entre les 60 analitzades en l'estudi amb millors indicadors de recerca.
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions