El professor Santiago Luis difon el treball del Grup de Química Supramolecular i Sostenible en un simposi a Mèxic

15/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’investigador Santiago Luis del Grup de Química Supramolecular i Sostenible de la Universitat Jaume I ha participat en el Simposi Internacional de Química en Microescala i en el Taller Internacional de Química Verda celebrat a finals de maig en el Centre Mexicà de Química Verda i Microescala de la Universitat Iberoamericana, amb una conferència i un taller.

En la primera activitat, el catedràtic de Química Orgànica de l’UJI va explicar el treball que realitza el grup de treball que dirigeix en el camp de la Química Verda amb la conferència «Liquidos Iónicos Soportados (SILLPs): Una aproximación sostenible para el aprovechamiento de las propiedades de los líquidos iónicos». I en la segona, va realitzar experiències pràctiques de diferent índole i fàcil implementació per al professorat, en concret, un taller sobre una preparació “verda” de nanopartícules d’or que incloïa, a més, un sistema senzill per la seua estabilització i l’eliminació del seu impacte medi ambiental.

La participació és fruit de l’activitat docent associada al desenvolupament dels conceptes de sostenibilitat en Química realitzada pels membres del grup i relacionada, també, amb els programes de màster i doctorat interuniversitaris en Química Sostenible coordinats des de l’UJI.

La Universitat Iberoamericana és una universitat privada mexicana molt innovadora en distints aspectes de la docència que realitza una tasca de recerca de noves solucions a l’ensenyament amb la incorporació de nous conceptes, metodologies i aproximacions que permeten un model educatiu integrat des de l’escola de postgrau.

 

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions