panoramica UJI

Maig

23/01/2015 | SCP

Maig

 • Guardó Premis IDEA

  Iván Mora Seró, professor del Departament de Física de la Universitat Jaume I, ha estat premiat per la Fundació Ciutat de les Arts i les Ciències-Comunitat Valenciana en la VIII Edició Premis IDEA.

 • Biometanització
  Biometanització dels residus biodegradables

  La biometanització dels residus biodegradables podria convertir-se en una alternativa eficaç a la gestió tradicional dels residus, capaç de generar energia renovable com el biogàs.

 • Dissenys col·laboratius

  Els departaments d'Enginyeria Mecànica i Construcció i d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de la Universitat Jaume I han dut a terme un projecte d'investigació per a avaluar la creativitat en el disseny de productes de forma col·laborativa (a través de diferents equips de dissenyadors que treballen conjuntament de forma distribuïda).

 • Fulla artificial

  Investigadors e investigadores del Grup de Dispositius Fotovoltaics i Optoelectrònics de la Universitat Jaume I, dirigit pel catedràtic Juan Bisquert, han desenvolupat, fent ús de la nanotecnologia, un dispositiu amb materials semiconductors que en medi aquós genera hidrogen de forma autònoma emprant únicament llum solar.

 • Cirurgia d'implants

  La Universitat Jaume I ha acollit la lectura de la segona tesi doctoral del Departament de Medicina de la Facultat de Ciències de la Salut, Qualitat de vida relacionada amb la salut en cirurgia d'implants mínimament invasiva amb funció immediata, un treball de l'odontòleg Javier Dolz.

 • Comunicació davant els tribunals

  El projecte d’investigació-acció JUDGENTT dut a terme pel grup d’investigació de Gèneres Textuals per la Traducció de la Universitat Jaume I (http://www.gentt.uji.es/) ha desenvolupat una plataforma web de recursos documentals, textuals i terminològics que amb l’ajuda de les tecnologies de la informació millorarà els processos de treball dels professionals de la traducció i la interpretació.

 • Premi nacional Química Inorgànica

  El catedràtic de Química Inorgànica de la Universitat Jaume I de Castelló, Eduardo Peris, ha estat guardonat per la Real Societat Espanyola de Química amb el premi nacional d'investigació en Química Inorgànica, en la convocatòria de 2012.

 • Pedro Torrente
  Potenciar els recursos socials

  Potenciar el treball en equip, el suport social entre companys de treball i la coordinació millora el rendiment del personal en qualsevol empresa o institució, demostrant-se com una eina eficaç per a fer front a les dificultats que suposa una situació de crisi com l'actual.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16