Valorització de resultats d'investigació

30/04/2024 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Convocatòriers d'ajudes de valorització de resultats

El personal investigador de l'UJI que obtinga un ajut econòmic per a realitzar projectes de proves de concepte o valorització de resultats d’investigació pot beneficar-se dels següents serveis, sempre en funció de les bases de la corresponent convocatòria d’ajudes i a càrrec de l'ajut concedit:

1.- Jornades o cursos de formació en innovació, empreneduria, vigilància estratègica, creació d'empreses de base tecnològica, protecció, transferència i explotació de resultats d'investigació organitzades per l'UJI i impartides per Agències i professionals externs.

2.- Programa de mentors i mentores professionals en l’àrea específica de la invenció per monitoritzar i donar suport a la prova de concepte o projecte de valorització dels resultats d’investigació. Els mentors i mentores hauran de ser experts de la indústria, consultors o empresaris que ajuden a definir els plans de valorització i comercialització, alhora que proporcionen informació constant sobre el projecte.

Duració màxima: 12 mesos, si ho permet les bases de la convocatòria d’ajudes.

3.- Programa d’assessors i assessores professionals. El personal investigador podrà realitzar consultes puntuals a professionals de diverses àrees.

Prototipus i disseny

Investigació de mercat

Finançament

Ferramentes informàtiques

IP, llicències i assumptes legals

Emprenedoria

Regulació de medicaments

Desenvolupament de medicaments

Altres

4.- Contractació d’assistències tècniques i serveis de consultoria en les fases de valorització, transferència i explotació de resultats d’investigació.