Convocatòria 2023 per al foment d'investigacions i estudis en Planificació Lingüística i Lingüística Aplicada

Dades de la convocatòria 

 
Entitat convocant: 
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
 
Nom de l'actuació:
RESOLUCIÓ de 28 de febrer de 2023, de la consellera d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen subvencions per al foment d’investigacions i estudis en els àmbits de la planificació lingüística i la lingüística aplicada el 2023. 
 
Objectiu:
Foment de treballs d’investigació i d’estudis en els àmbits de la planificació lingüística i de la lingüística aplicada.
 
Documentació:

Web: 

Pàgina de la DGPLGM sobre les ajudes: https://ceice.gva.es/va/web/dgplgm/treballs-d-investigacio
Informació de la convocatòria i enllaç a la sol·licitud: https://www.gva.es/proc19036

Terminis:
El termini de presentació finalitzarà el 29 de març de 2023
 
Característiques de les actuacions:
Es consideraran prioritaris, en l’ordre en què figuren a continuació, els treballs de les modalitats o tipus d’investigació següents:Les persones que estan o hagen estat contractades sota la modalitat de contracte d'accés de personal investigador doctor, d'acord amb el que disposa l'article 22 de la Llei 14/2011, d'1 de juny, o sota l'extinta modalitat de contracte d'accés al Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació, hauran d'haver gaudit almenys dos anys d'aquesta contractació.
  1. Estudis, anàlisis i investigacions sobre lexicografia.
  2. Estudis, anàlisis i investigacions sobre l’increment de la docència en valencià en les universitats valencianes.
  3. Estudis, anàlisis i investigacions sobre l’ús del valencià entre els joves i internet, consum audiovisual i d’oci i xarxes socials.
  4. Estudis, anàlisis i investigacions sobre el valencià i les enquestes de coneixement i ús.

Els costos subvencionables estaran referits a les despeses de personal, de desplaçament, i de material indispensable i directament imputable per a la realització del treball.

MOLT IMPORTANT: Cal tindre em compte que el termini de presentació de la documentació justificativa de la realització de l’activitat subvencionada finalitzarà el 31 d’octubre de 2023.

Forma de presentació de sol·licituds

L'emplenament i l'enviament telemàtic de la sol·licitud s'ha de fer obligatòriament a través dels mitjans electrònics habilitats. La presentació de les sol·licituds es farà del Vicerrectorat d'investigació.
ATENCIÓ: Caldrà que les persones interessades en presentar una sol·licitud envien a hcerda@uji.es com a molt tard del 29 de març de 2023 la següent documentació:

  • Memòria científico-tècnica (signada per el/la IP), la qual haurà d'incloure:
  1. La proposta detallada del programa del treball d’investigació: índex dels apartats, objectius, temporalització, esquema, proposta de difusió i d’explotació de dades, etc.
  2. El pressupost detallat de les despeses de l’activitat per a la qual se sol·licita la subvenció: honoraris o compensacions econòmiques, desplaçaments, material indispensable directament relacionat amb el treball.
  3. Currículum breu de les persones que participaran
Contacte: 
Podeu enviar els vostres dubtes i consultes per correu electrònic a la Direcció de Planificació Lingüística: serveideplanificacio@gva.es