Convocatòria d'Ajudes Predoctorals de l'Associació Espanyola contra el Càncer 2024

Dades de la convocatòria 

 
Entitat convocant: 
Associació Espanyola contra el Càncer
 
Nom de l'actuació:
Convocatòria d'ajudes predoctorals de l'Associació Espanyola contra el Càncer.
 
Objectiu:

L'objectiu dels ajuts predoctorals AECC és donar suport a la formació de nous investigadors en càncer a través de la realització d'una tesi doctoral.

Documentació:

Web:

Podeu consultar les bases de la convocatòria i iniciar el procès de sol·licitud en el següent web.

Terminis:
 
El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el 26 d'octubre de 2023 (a les 15h, hora peninsular), però com que es sol·licita una carta d'admissió en el centre receptor signada pel representant legal, les persones interessades en executar l'ajuda en la Unviersitat Jaume I hauràn d'enviar a camachom@uji.es la carta d'admissió signada ja pel Director del Projecte (i si escau, pel coordinador del grup, si no foren la mateixa persona) com a molt tard el 24 d'octubre de 2023

L'OCIT s'encarregarà de tramitar la firma del representant legal i li retornarà la carta a la persona interessada per a que finalitze la seua sol·licitud.
 
Característiques dels projectes: 
 
Els ajuts tindran una durada inicial de 36 mesos a partir de la data d'incorporació de la persona investigadora al grup receptor, amb possibilitat de pròrroga per un màxim de 12 mesos més a decisió exclusiva de la SP de l'Associació i la Fundació Científica de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, després d'una valoració dels resultats obtinguts fins a la data i dels objectius científics plantejats per als 12 mesos de pròrroga. 

Aquest ajut està dotat d'un total de 73.500 euros bruts, a raó de 24.500 euros bruts el primer, segon i tercer any per a la cobertura de despeses salarials (entre les quals s'inclou la indemnització per fi de contracte), i de cotització a la Seguretat Social derivades de la contractació de l'investigador renovables anualment.

L'ajut es pot prorrogar per decisió exclusiva de la SP de l'Associació i la Fundació i, amb autorització del Centre de Recerca, per 12 mesos més amb una dotació econòmica de 27.100 euros bruts per a aquest període ampliat.

Els sol·licitants han de comptar amb l'admissió d'un grup d'investigació del Registre de Grups de l'UJI.
 
Forma de presentació de sol·licituds:
La sol·licitud l'ha d'elaborar la persona interessada amb els impresos oficials i a través de la plataforma electrònica específica de l'AECC. La sol·licitud s'ha de fer en la convocatòria concreta de la secció provincial de Castelló de l'AECC. Si es fa en la secció provincial d'una província distinta a aquella on estiga radicat el Centre Receptor, la sol·licitud no es tindrà en consideració.
El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el 26 d'octubre de 2023 (a les 15h, hora peninsular), però com que es sol·licita una carta d'admissió en el centre receptor signada pel representant legal, les persones interessades en executar l'ajuda en la Unviersitat Jaume I hauràn d'enviar a camachom@uji.es la carta d'admissió signada ja pel Director del Projecte (i si escau, pel coordinador del grup, si no foren la mateixa persona) com a molt tard el 24 d'octubre de 2023.
 
Suport:
Per a dubtes i consultes podeu contactar amb: 
Eugenia Camacho

camachom@uji.es

Ext. 7835