Convocatòria 2022 d'Ajudes Personal Tècnic de Suport de l'Agència Estatal d'Investigació

Dades de la Convocatòria

Entitat convocant:
Agència Estatal d'Investigació

Nom de l’actuació:
Convocatòria de tramitació anticipada, corresponent a l'any 2022, de les ajudes per a personal tècnic de suport, del Programa Estatal per a Desenvolupar, Atraure i Retindre Talent, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica, Tècnica i d'Innovació 2021-2023

Objectiu:     
Incentivar la contractació laboral de personal tècnic de suport, per un període de 3 anys, en Centres d’I+D, destinats al maneig d’equips, instal·lacions i la demés infraestructures d’I+D+i a fi d’incrementar i millorar les prestacions i rendiment de les infraestructures científico-tècniques.
 

Documentació:

Web: 

El web específic de la convocatòria encara no està disponible. Es podrà consultar en:
https://www.aei.gob.es/convocatorias/buscador-convocatorias?status=1

Terminis:

El termini de presentació de les sol·licituds de participació s’iniciarà el 26 de gener de 2023 i finalitzarà el 9 de febrer de 2023, a les 14:00 hores (hora peninsular espanyola).

Característiques de les ajudes: 

Els contractes seran per un període de 3 anys.

Les retribucions brutes anuals seran les següents:

  • 19.000 euros en el cas de titulació universitària (Llicenciatura, Enginyeria, Arquitectura, Graus, Diplomatura, Enginyeria Tècnica o Arquitectura Tècnica)
  • 15.940 euros en el cas de persones titulades com a Tècnic Superior, en el marc de la formació professional del sistema educatiu.

No es concediran ajudes per a co-finançar la contractació de persones per a les tècniques experimentals pròpies de grups d’investigació que únicament servisquen al seus propis interessos.

A l'UJI només podran participar en aquesta convocatòria el serveis científics generals com ara el Servei Central d'Instrumentació Científica, el Servei d'Experimentació Animal, CIRTESU. A més, podran participar els Instituts Universitaris d'Investigació, però en aquest cas ells mateixos hauran de fer front al co-finançament dels contractes amb els seus propis pressupostos. Caldrà, doncs, que manifesten juntament amb la sol·licitud, el compromís de co-finançament.

Requisits de les persones candidates:

a) Estar en possessió d’alguna de les següents titulacions:

  1. Titulació universitària: Llicenciatura, Enginyeria, Arquitectura, Graus, Diplomatura, Enginyeria Tècnica o Arquitectura Tècnica
  2. Titulació en el marc de la formació professional del sistema educatiu: Tècnic Superior.

Les persones participants hauran d’estar en possessió de la titulació en la data de finalització del termini d’emplenament del formulari de sol·licitud.

b) No estar gaudint en la data de publicació de l’extracte d’aquesta resolució en el BOE, ni gaudir en data posterior, d’un contracte co-finançat per les ajudes concedides per aquesta actuació en convocatòries anteriors.
c) No estar vinculada laboralment amb l’entitat amb la qual sol·licita una ajuda d’aquesta actuació en la data de presentació de la sol·licitud pel Centre d’I+D.

S’exceptua de b) i c) les persones que en la data establida estiguen gaudint d’una pròrroga del contracte en virtut de resolució de l’AEI per motiu de la pandèmia.

Forma de presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds de participació a les ajudes les presentarà l’OCIT, però prèviament les persones participants emplenaran el formulari electrònic de sol·licitud, el firmaran i el presentaran en l’OCIT, sempre abans del dia 9 de febrer de 2023.

L’emplenament i presentació telemàtica de la sol·licitud cal realitzar-la obligatòriament a través dels mitjans electrònics habilitats en la seu electrònica del Ministeri de Ciència i Innovació. La persona investigadora validarà i enviarà telemàticament la sol·licitud. Seguidament signarà bé mitjançant un sistema de firma electrònica avançada o bé de manera manuscrita els documents que genere automàticament l’aplicació i els lliurarà en paper en l’OCIT o en format pdf per correu electrònic adreçat a hcerda@uji.es.

IMPORTANT: Consulteu l’article 14 de la convocatòria (contingut de les sol·licituds, pàg. 15 de la convocatòria)

Persona de contacte

Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu adreçar-vos a Hugo Cerdà.
E-mail: hcerda@uji.es