Convocatòria d'expressions d'interès de projectes d'investigació alineats amb el programa d'I+D+i «Materials amb Funcionalitats Avançades per a la Nova Transformació Tecnològica»

Dades de la Convocatòria

Entitat convocantGeneralitat Valenciana

Nom de l’actuació: Convocatòria d'expressions d'interés per a Projectes d'investigació alineats amb determinades línies d'actuació del programa d'I+D+i «Materials amb Funcionalitats Avançades per a la Nova Transformació Tecnològica»

Objectiu:         
Aquesta convocatòria s'inscriu en el marc del Pla Complementari d'I+D+i sobre Materials Avançats que vam anunciar en el Flaix núm. 1084, en el qual participa la Comunitat Valenciana juntament amb Aragó, Castella i Lleó, Catalunya, Madrid i Euskadi amb la proposta Materials amb Funcionalitats Avançades per a la Nova Transformació Tecnològica.

L'objecte d'aquesta convocatòria d'expressions d'interés és identificar en el sistema valencià de Ciència, Tecnologia i Innovació a aquells centres i grups d'investigació que destaquen per la rellevància i impacte dels seus resultats en l'àrea de Materials i que coadjuven directament a la consecució d'avanços cientificotècnics previstos en el Programa de Materials Avançats. Això es materialitza mitjançant el reconeixement a aquests centres i grups, els quals rebran finançament per a potenciar el seu enfortiment institucional, la seua projecció internacional i la col·laboració amb altres centres, grups i amb el teixit empresarial, tant de la Comunitat Valenciana com de les altres comunitats autònomes que participen en el Programa.

Documentació:
Web de la convocatòria: Des d’ací es pot accedir al lloc web on es publica la convocatòria.

Terminis: El termini per a presentar l'expressió d'interés comença el 13/04/2022 i finalitza el 06/05/2022.

Característiques del programa:
Aquest programa s'articula en quatre grans línies bàsiques d'actuació:
  • Línia 1. Grafé i altres materials bidimensionals.
  • Línia 2. Materials per a l'energia
  • Línia 3. Materials intel·ligents amb funcionalitats avançades
  • Línia 4. Accions d'integració i col·laboració
Us recomanem que consulteu en el document de la convocatòria el detall de les sublínies d'actuació en les quals participa la Comunitat Valenciana, per tal de que valoreu si podeu fer alguna proposta que aborde algun dels reptes que s'hi descriuen.

L'import sol·licitat en cada una de les sol·licituds/projectes no podrà superar els 300.000 euros. El període d'execució dels projectes no pot ultrapassar els 36 mesos (3 anys).

Els conceptes subvencionables seran:
  • PERSONAL, limitat a noves contractacions (aprox. 30-35% del pressupost)
  • INVENTARIABLE, per a equipament científicotècnic nou (aprox. 15-20% del pressupost)
  • ALTRES DESPESES D'EXECUCIÓ, excloses despeses ordinàries i recurrents (aprox. 30% del pressupost)
  • COSTOS INDIRECTES. Serà obligatòria la seua consignació pel màxim permès per la convocatòria (15%)
Requisits de les persones sol·licitants:
Les sol·licituds seran avalades per personal investigador doctor que, durant el període d'execució del projecte presentat, mantinga amb el seu centre una vinculació funcionarial, estatutària o laboral.


Es permeten fins a dues persones investigadores principals, les quals poden pertànyer a centres diferents, però el finançament estarà vinculat únicament a l'entitat a la qual pertanya el/la IP1. Cada persona investigadora només podrà participar en un projecte.
 
Contingut de les sol·licituds:
Consistirà en el formulari segons el model aportat per la convocatòria. Una vegada completat s'haurà de transformar a PDF i presentar-se signat digitalmente per la persona sol·licitant (IP1). Podrà complementar-se amb una memòria o document addicional que aporte informació rellevant. En tot cas, els documents tindran una limitació de 10 pàgines.
 
Forma de presentació de sol·licituds:
Les expressions d'interès les presentarà cada persona investigadora autònomament emprant el formulari oficial a través de la seu electrònica de la Generalitat, amb certificat electrònic, mitjançant el tràmit telemàtic denominat "Z - Sol·licitud general d'iniciació i tramitació TELEMÀTICA de procediments de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital" amb el següent enllaç:

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=20456&version=amp

S'emplenarà el “Formulari de dades generals” d'aquest procediment telemàtic, en el qual s'indicarà en l'apartat F “Òrgan al qual es dirigeix la sol·licitud”, la següent informació:
  • Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.
  • Serveis Centrals.
  • Matèria: D.G. Ciència i Investigació.
  • En l'apartat G “EXPOSICIÓ s'indicarà “Convocatòria d'expressió d'interés MATERIALS”
Per a fer seguiment de les propostes llançades des de la Universitat Jaume I, us preguem que, una vegada tramitades, envieu a hcerda@uji.es còpia del justificant d'enviament i del formulari enviat.
 
Dades de l'entitat:
Nom de l'entitat: Universitat Jaume I de Castelló     Acrònim: UJI
CIF de l'entitat: Q-6250003-H
Nom del representant legal de l'entitat: Jesús Lancis Sáez
Càrrec: Vicerector d'Investigació i Transferència
Domicili de l'entitat: Avinguda Vicent Sos Baynat, s/n  C.P. 12006
Localitat: Castelló de la Plana
Telèfon de l'entitat: 964387480    Fax: 964387625   e-mail: ocit@uji.es
 
Suport: Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a:

Hugo Cerdà
hcerda@uji.es
Ext. 7487

També podeu formular consultes directament a dgci_promocioninvestigacion@gva.es