Convocatòria 2021 d'Ajudes a Projectes d'Investigació Científica. Fundació BBVA

Termini: 15/03/2022

Dades de la convocatòria

Entitat convocant: Fundació BBVA

Nom de l’actuació: Convocatòria 2021 d'Ajudes a Projectes d'Investigació Científica. Fundació BBVA.

ObjectiuL'objecte de la convocatòria és la concessió d'ajudes econòmiques per al desenvolupament de projectes de recerca en les àrees següents:

  • Matemàtiques
  • Canvi Climàtic i Ecologia i Biologia de la Conservació
  • Biomedicina
  • Ciències socials
  • Filosofia

Documentació:

Terminis: La data límit de recepció de sol·licitud és el 15 de març de 2022, a les 18:00 h (hora peninsular espanyola)

IMPORTANT: prèviament a l’enviament de la proposta caldrà enviar-la a projectes_id@uji.es, des d’on es facilitarà el document de protecció de dades signat pel representant legal, tal i com s'exigeix en la convocatòria. Aquest enviament s'haurà de fer com a molt tard el 10 de març.

Característiques de les ajudes: Les àrees, la dotació i el termini d'execució dels projectes objecte d'aquesta convocatòria són els següents:

  • Matemàtiques: Es concedirà un màxim de 4 ajuts, tant per a projectes individuals com a projectes d'equip, amb un import brut màxim de 150.000 euros per projecte. Termini màxim d'execució: 3 anys.
  • Canvi Climàtic i Ecologia i Biologia de la Conservació. Es concedirà un màxim de 4 ajuts amb un import brut màxim de 125.000 euros per projecte. Podran ser projectes d'un sol investigador o equips. Termini màxim d'execució: 2 anys, extensible un any més prèvia justificació.
  • Biomedicina:
- Oncologia Bàsica i Traslacional: es concedirà un màxim de 4 ajuts a equips amb un import brut màxim de 150.000 euros per projecte. Termini màxim d'execució: 2 anys, extensible un any més prèvia justificació.
- Modelització Epidemiològica SARS-CoV-2: es concedirà un màxim de 2 ajuts a equips, amb un import brut màxim de 100.000 euros per projecte. Termini màxim d'execució: 2 anys.
  • Ciències socials: Es concedirà un màxim de 5 ajuts, tant per a projectes individuals com d'equips, amb un import brut màxim de 50.000 euros per projecte. Termini d'execució: entre 12 i 18 mesos.
  • Filosofia: Es concedirà un màxim de 20 ajuts, tant per a projectes individuals com d'equips, amb un import brut màxim de 30.000 euros per projecte. Termini d'execució: entre 12 i 18 mesos.
Requisits de les persones investigadores sol·licitants: Podran optar a aquests ajuts persones investigadores i grups de recerca d'universitats públiques o privades, CSIC i altres organismes públics de recerca, hospitals així com personal investigador d'organitzacions privades no lucratives.

Els projectes hauran de ser presentats per un únic investigador principal, que haurà de complir els requisits següents:
  • Disposar de la nacionalitat espanyola o de la residència a Espanya segons els termes que preveuen les bases.
  • Estar en possessió del títol de doctor en el moment de presentació de la sol·licitud.
  • Estar vinculat per relació laboral, estatutària o funcionarial a una institució universitària o a un organisme públic o privat no lucratiu dedicat a la investigació, tots ells amb seu a Espanya. Aquest vincle haurà de mantenir-se durant el període previst per al desenvolupament del projecte presentat. 
La resta dels investigadors de l'equip han de pertànyer a universitats o centres públics o privats no lucratius dedicats a la investigació de qualsevol país.
 
Aspectes importants:
  • Totes les sol·licituds hauran d'incloure una partida de costos indirectes calculada com el 10% dels costos directes. Les sol·licituds que no l'incloguen no podran ser autoritzades.
  • Les sol·licituds s'han de presentar en castellà, llevat del cas de les àrees de Biomedicina i Matemàtiques, que es presentaran preferentment en llengua anglesa.
Forma de presentació de sol·licituds: Les persones interessades a presentar un projecte, ho hauran de fer mitjançant la plataforma electrònica habilitada per la Fundació BBVA, a la qual s'accedix a través del botó SOLICITUD que apareix a la part de dalt de la pàgina web de la convocatòria.

IMPORTANT: prèviament a l’enviament de la proposta caldrà enviar-la a projectes_id@uji.es, des d’on es facilitarà el document de protecció de dades signat pel representant legal, tal i com s'exigeix en la convocatòria. Aquest enviament s'haurà de fer com a molt tard el 10 de març.
 
Dades de l'entitat:
Nom de l'entitat: Universitat Jaume I de Castelló     Acrònim: UJI
CIF de l'entitat: Q-6250003-H
Nom del representant legal de l'entitat: Jesús Lancis Sáez
Càrrec: Vicerector d'Investigació i Transferència
Domicili de l'entitat: Avinguda Vicent Sos Baynat, s/n  C.P. 12006
Localitat: Castelló de la Plana
Telèfon de l'entitat: 964387480    Fax: 964387625   e-mail: ocit@uji.es
 
Suport:
Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a:

Hugo Cerdà
hcerda@uji.es
Ext. 7487

Isabel Giménez
igimenez@uji.es
Ext. 7602

També podreu adreçar les vostres consultes a ayudas-investigacion@fbbva.es