Convocatòria de projectes científics de l'Ambaixada de França a Espanya per a l'any 2022

L'Ambaixada de França a Espanya ha anunciat l'obertura de dues convocatòries científiques per a l'any 2022, les quals finançaran dos tipus d'accions diferenciades:

1-Convocatòria de beques doctorals i postdoctorals: adreçades a finançar exclusivament estades en França per a estudiantat de doctorat o personal postdoctoral, matriculats en un centre d'educació superior o d'investigació espanyol. Podreu trobar la convocatòria i més informació en el següent web.

2-Convocatòria de projectes científics per a persones investigadores consolidades: els projectes s'han d'inscriure en el marc d'una col·laboració franco-espanyola. Es podrà finançar la publicació d'articles científics, viatges, compra de material d'investigació, organització o participació en seminaris, conferències, congressos, jornades...). Podreu trobar la convocatòria i més informació en el següent web.

Les persones interessades poden enviar de manera autònoma les seues sol·licituds als correus indicats en la convocatòria, com a molt tard el 24 de juny.

Suport
Per a dubtes i consultes podeu contactar amb:

Victor Gros
victor.gros@diplomatie.gouv.fr / (+34) 91 700 77 62.

Thibaut Camboulives
thibaut.camboulives@institutfrancais.es / (+34) 93 567 77 98