Convocatòria d'ajudes del programa UJI.>LAB impuls de valorització i transferència de resultats d'investigació

21/06/2021 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Terminis: El termini finalitza el 30 de juny de 2021

Dades de la convocatòria

Entitat convocant: Universitat Jaume I

Nom de l’actuació: Convocatòria d'ajudes del Programa UJI.>LAB Impuls de valorització i transferència de resultats d'investigació

Objectiu: Situar tecnologies de titularitat UJI en millors condicions per a la seua transferència, per a rebre inversions externes per al seu desenvolupament i implementació o per a possibilitar la constitució d'una Empresa de Base Tecnològica

Import màxim per projecte: Per a la convocatòria 2021 es concediran un màxim de dues ajudes, amb un import màxim per projecte de 50.000 € i un import total màxim de 100.000 €, condicionat a l’existència de crèdit en els pressupostos de la Universitat Jaume I per a les anualitats 2022 i 2023

Documentació: Convocatòria

Terminis: El termini per a la presentació de la sol·licitud de participació, juntament amb la memòria, s’iniciarà l’1 de juny de 2021 i conclourà el 30 de juny de 2021.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del procediment electrònic (Acció 4.2) 1. Sol·licitud d’ajut del Programa UJI.>LAB Impuls» de la Seu Electrònica de la Universitat Jaume I.

Característiques principals

Requisits dels projectes:

Els projectes han de partir d’un resultat d’investigació previ, del qual existeix comunicació d’invenció a l’OCIT anterior a l’1 de juny de 2021.

No es finançaran projectes amb caràcter marcadament investigador, però sí projectes que continguen activitats de tipus demostratiu que permeten reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial de la tecnologia desenvolupada. En aquest sentit, els projectes presentats han de posseir un nivell de maduresa entre 3 i 5 en l’escala Technology Readiness Level (TRL). L’objectiu és superar els nivells següents, fins atènyer nivells de TRL6 o TRL7.

Tipologia de projectes: 

Es podran sol·licitar projectes de prova de concepte que contemplen alguna de les següents activitats:

  • Validació de tecnologia en laboratori.
  • Validació de tecnologia en un entorn rellevant (entorn industrialment rellevant en el cas de tecnologies habilitadores clau).
  • Demostració de tecnologia en un entorn rellevant (entorn industrialment rellevant en el cas de tecnologies habilitadores clau).
  • Demostració del prototip de sistema en un entorn operatiu.

Assessorament especialitzat: Addicionalment, als projectes seleccionats se’ls prestarà assessorament especialitzat que aporte la visió comercial i de desenvolupament de negoci de la tecnologia.

Data d'inici dels projectes: La data d’inici dels projectes s’indicarà en la resolució de concessió, no podent ser anterior a l’1 de gener de 2022.

Durada: La durada màxima dels projectes serà de 18 mesos

Despeses subvencionables: Consulteu l’article 3 de la convocatòria.

Informació addicional

Suport: Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a Cèsar Viúdez: viudez@uji.es; ext. 7669.