Convocatòria d'expressions d'interès de projectes d'investigació alineats amb l'actuació ThinkInAzul de Ciències Marines Projectes d'I+D+I

Termini: El termini finalitza el 13 de setembre de 2021

Dades de la convocatòria

Entitat convocant: Generalitat Valenciana

Documentació: Convocatòria - Formulari d'expressió d'interès

Web: Des d’ací es pot accedir al lloc web on es publica la convocatòria i la resta de documents associats al procediment.

Terminis: El termini per a presentar l'expressió d'interès finalitza el 13 de setembre de 2021.

Característiques del programa:

Aquesta convocatòria d'expressions d'interès es produeix en el context del Pla Complementari d'I+D+i al qual la Comunitat Valenciana, juntament amb altres quatre comunitats autònomes, va presentar la proposta ThinkInAzul: Estrategia Conjunta de Investigación e Innovación en Ciencias Marinas para abordar de forma sostenible los nuevos desafíos en la Monitorización y Observación Marino-Marítimas, el Cambio Climático, la Acuicultura y otros Sectores de la Economía Azul. Aquesta proposta s'articula en 3 grans línies bàsiques d'actuació:
  • Observació i monitorització del medi marí i litoral.
  • Aqüicultura sostenible, intel·ligent i de precisió.
  • Economia blava: Innovació i oportunitats.
L'objecte d'aquesta convocatòria d'expressions d'interès és identificar en el sistema valencià d'I+D+i grups i línies d'investigació de ciències marines que coadjuven directament a la consecució dels objectius i línies d'actuació del programa ThinkInAzul.

Us recomanem que consulteu en el document de la convocatòria el detall de les sublínies d'actuació en les quals participar la Comunitat Valenciana, per tal de que valoreu si podeu fer alguna proposta que aborde algun dels nombrosos reptes que s'hi descriuen.

L'import sol·licitat no podrà superar els 100.000 euros/any i el període d'execució no podrà ultrapassar els 36 mesos. Així, en projectes de 3 anys l'import sol·licitat no podrà superar els 300.000 euros.

Les despeses subvencionables contemplen el personal de nova contractació, despeses d'execució i equipament i altres despeses estrictament necessàries.
 
Requisits de les persones sol·licitants:

Les sol·licituds seran avalades per personal investigador doctor que, durant el període d'execució del projecte presentat, mantinga amb el seu centre una vinculació funcionarial, estatutària o laboral.

Forma de presentació de sol·licituds:

Les expressions d'interès les presentarà cada persona investigadora autònomament emprant el formulari oficial, enviant un correu electrònic a l'adreça dgcii@gva.es.

Per a fer seguiment de les propostes llançades des de la Universitat Jaume I, us preguem que en el correu electrònic que envieu a Conselleria poseu en còpia l'adreça ocit@uji.es.
 
Suport:
 
Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu adreçar-vos a dgcii@gva.es