Portals de llibres electrònics

08/11/2020 | 04/03/2021 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Recordeu que us heu de connectar a VPN si accediu als recursos des de fora del campus

 

Bookboon
Accés lliure a més de 10.000 llibres de text electrònics de totes les àrees científiques, guies de viatges i llibres de gestió disponibles en cinc idiomes. També ofereix la possibilitat de descarregar-los en format pdf creant un compte d'usuari o usuaria.

Brill
Accés lliure a més de 400 llibres electrònics publicats per l'editorial acadèmica Brill especialitzada en Ciències Socials i Humanitats.

ClinicalKey Student
Plataforma de formació interactiva en medicina amb 157 llibres electrònics en espanyol i més de 190 vídeos i 60.000 imatges que cobreixen 40 especialitats mèdiques relacionades amb la medicina. També inclou una eina per a crear presentacions i més de 1.500 resums d'accés ràpid. És necessari seguir aquestes Instruccions per a accedir a la plataforma.

ClinicalKey Student Nursing
Plataforma de formació interactiva que conté 62 llibres electrònics en espanyol d'infermeria que cobreixen 20 temàtiques relacionades amb la medicina, des de l'anatomia i la fisiologia fins a la investigació. També inclou imatges d'alta qualitat, vídeos i una eina per a crear presentacions. És necessari seguir aquestes Instruccions per a accedir a la plataforma

Digitalia
Portal que proporciona accés a més de 30.000 documents electrònics en castellà, de diferents editorials. Temàtica multidisciplinar. Per a la descàrrega de llibres és necessari registrar-se previamen en la següent pàgina web.  

eBook Collection EBSCOhost
Més de 1.100 llibres electrònics de temàtica especialitzada en humanitats i ciències socials.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

eBooks UPC
Col·lecció de 150 llibres digitals creats per autors de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

Ebrary
Col·lecció multidisciplinar de llibres electrònics a text complet, inclou E-libro.
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

eLibro Colección Cátedra accés directe a 108.000 títols del libres electrònics en castellà de totes les disciplines acadèmiques. Podeu consultar el video del tutorial de cerca ací (en castellà). 

Eureka
Plataforma de llibres electrònics a text complet especialitzats en ciències de la salut de l'editorial Médica Panamericana.

Frontiers Media accés lliure a més de 2.700 llibres electrònics en anglés i en format pdf i ePub. Temàtica multidisciplinària

Gale Virtual Reference Library
Col·lecció de 38 enciclopèdies i obres de referència en ciència, tecnologia i medicina.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles.

Ingebook
Plataforma de llibres electrònics que permet la consulta en línia del fons multidisciplinari de les editorials: Pearson, García-Maroto Editores, Reverté i Mc Graw-Hill. No es permet la descàrrega.
Guia d'ús i tutorials en línea

InTechOpen
Accés lliure a més de 4.800 llibres electrònics revisats per parells sobre Ciències Físiques, Enginyeria i Tecnologia, Ciències de la Vida, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Humanitats.

Knowledge Unlatched (OAPEN)
Accés lliure a més de 300 monografies científiques de humanitats i ciències socials en diversos idiomes que es poden descarregar en format pdf.

Lecture Notes in Computer Science (LNCS)
Llibres electrònics especialitzats en informàtica, publicats per Springer des de 1973.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles.

Loeb Classical Library
Col·lecció d'obres clàssiques gregues i llatines iniciada en 1911 per James Loeb publicades actualment per la Harvard University Press. Recull més de 520 volums editats amb els textos originals traduïts a l'anglés. 

Open SUNY Textbooks
Accés lliure a més de 40 llibres de text acadèmics amb llicència Creative Commons publicats a iniciativa de la State University of New York. Temàtica multidisciplinar

Open Textbooks Library
Accés lliure a més de 700 llibres de text amb llicència oberta i revisats per professors de diverses universitats per a avaluar la seua qualitat. Temàtica multidisciplinar.

OpenStax
Accés lliure a més de quaranta llibres de text universitaris d'alta qualitat, revisats per parells i amb llicència oberta publicats per Rice University. Temàtica multidisciplinar.

Plataforma Digital de Préstec de Llibres Electrònics de l’UJI
és una plataforma digital per al préstec de llibres electrònics tant de temps lliure com de textos acadèmics d’universitats i centres d’investigació. Inclou una col·lecció de més de 4.000 títols de llibres i audiollibres en castellà, valencià i anglés.

ProQuest Ebook Central
Portal d'accés a llibres electrònics a text complet d'àmbit multidisciplinari. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir.
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

ScienceDirect Online Books
Col·lecció multidisciplinar de llibres electrònics a text complet de l'editorial Elsevier.
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

SpringerLink eBooks
Llibres electrònics, manuals, obres de referència i literatura.
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

Thomson Reuters ProView
Plataforma especialitzada en l'àmbit del dret que permet la consulta demés de 100 monografies i codis i 18 títols de revistes electròniques, de les editorials Aranzadi, Cívitas i Lexnova
Guia d'ús. Video explicatiu. App per smartphones i tablets

Tirant Biblioteca Virtual
Accés il·limitat a més de 5.300 llibre electrònics publicats per l'editorial Tirant Lo Blanch especialitzada en obres de ciències jurídiques i dret pero que també disposa de llibres de ciències socials i humanitats. És necessari seguir aquestes Instruccions per a accedir a la plataforma. Guia d'ús (en castellà). Vídeo

Wiley E-books
Llibres electrònics a text complet. Multidisciplinar. 
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

 

Recordeu que us heu de connectar a la VPN si accediu als recursos des de fora del campus