UJI

Portals de llibres electrònics

Última modificació: 24/09/2020 | Font: Biblioteca

 

Recordeu que us heu de connectar a VPN si accediu als recursos des de fora del campus

 

ACCÉS TEMPORAL! AccessMedicina plataforma McGraw-Hill Medical ofereix més de 60 llibres electrònics de medicina en castellà i altres recursos complementaris. És necessari sol·licitar usuari i contrasenya per correu electrònic a: documentacio@uji.es. Fins al 14 de juny

ACCÉS TEMPORAL! Bloomsbury Collections accés a la plataforma de lliures electrònics d'art, humanitats i ciències socials en anglés de l'editorial Bloomsbury que conté més de 8000 títols de 22 areas temàtiques. Podeu consultar l'índex de les col·leccions des d'ací. Fins al 30 de maig.

Bookboon accés lliure a més de 10.000 llibres de text electrònics de totes les àrees científiques, guies de viatges i llibres de gestió disponibles en cinc idiomes. També ofereix la possibilitat de descarregar-los en format pdf creant un compte d'usuari o usuaria.

Brill accés lliure a més de 400 llibres electrònics publicats per l'editorial acadèmica Brill especialitzada en Ciències Socials i Humanitats..  

ACCÉS TEMPORAL! Cambridge Academic Textbook: accés a més de 1.700 llibres electrònics en anglès publicats per l'editorial Cambridge de les disciplines acadèmiques Ciència, Tecnologia i Ciències de la Salut, Ciències Socials i Humanitats. Fins el 29 de juny.

ACCÉS TEMPORAL! ClinicalKey Student Nursing accés a 59 llibres electrònics de medicina i infermeria en castellà. També inclou més de 4.000 imatges per a realitzar presentacions. És necessari registrar-se prèviament. Podeu consultar els tutorials d'ús desde ací. Fins el 30 de juny.

Digitalia
Portal que proporciona accés a més de 30.000 documents electrònics en castellà, de diferents editorials. Temàtica multidisciplinar.Per a la descàrrega de llibres és necessari registrar-se previamen en la següent pàgina web.  

eBook Collection EBSCOhost
1.100 llibres electrònics de temàtica especialitzada en humanitats i ciències socials.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles
 

eBooks UPC
Col·lecció de 150 llibres digitals creats per autors de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles
 

Ebrary
Col·lecció multidisciplinar de llibres electrònics a text complet, inclou E-libro.
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

ACCÉS TEMPORAL! Editorial Panamericana  plataforma de llibres electrònics en castellà de medicina i infermeria EUREKA amb més de  600 títols. Es necessari registrar-se previament en aquesta pàgina web

ACCÉS TEMPORAL! eLibro accés directe a 103.000 títols del libres electrònics en castellà de totes les disciplines acadèmiques. Fins el 31 de maig

Eureka
Plataforma de llibres electrònics a text complet especialitzats en ciències de la salut de l'editorial Médica Panamericana.

Frontiers Media accés lliure a més de 2.700 llibres electrònics en anglés i en format pdf i ePub. Temàtica multidisciplinària

ACCÉS TEMPORAL!  Gale ebooks  accés a més de 2.600 llibres electrònics inclosos enciclopèdies, almanacs, obres de referència i més de totes les disciplines acadèmiques. Fins el 30 de juny.

Gale Virtual Reference Library
Col·lecció de 38 enciclopèdies i obres de referència en ciència, tecnologia i medicina.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles.

ACCÉS TEMPORAL!  Harvard Business Review eBook Collection accés a més de 600 llibres electrònics en anglès de economia i ciències socials. Podeu consultar el llistat de libres des d'aci. Fins el 30 de juny.

Ingebook
Plataforma de llibres electrònics que permet la consulta en línia del fons multidisciplinari de les editorials: Pearson, García-Maroto Editores, Reverté i Mc Graw-Hill. No es permet la descàrrega. NOU! Accés el 30 de juny a tots els continguts de la plataforma.
Guia d'ús i tutorials en línea

InTechOpen accés lliure a més de 4.800 llibres electrònics revisats per parells sobre Ciències Físiques, Enginyeria i Tecnologia, Ciències de la Vida, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Humanitats.

ACCÉS TEMPORAL! Internet Archive accés, consulta i préstec a més de 1.400.000 llibres electrònics de temàtica multidisciplinar. Fins el 30 de juny o la finalització la situació d'emergència nacional dels Estats Units. Es necessari registrar-se previament en aquesta pàgina web  

Knowledge Unlatched (OAPEN) accés lliure a més de 300 monografies científiques de humanitats i ciències socials en diversos idiomes que es poden descarregar en format pdf.

Lecture Notes in Computer Science (LNCS)

Llibres electrònics especialitzats en informàtica, publicats per Springer des de 1973.
Descripció, condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles.

ACCÉS TEMPORAL! Library of Congress accés a la col·lecció en línia de llibres electrònics d'accés obert de la Biblioteca del Congrés. Més de 500 títols de temàtica multidisciplinar.

Open SUNY Textbooks accés lliure a més de 40 llibres de text acadèmics amb llicència Creative Commons publicats a iniciativa de la State University of New York. Temàtica multidisciplinar

Open Textbooks Library accés lliure a més de 700 llibres de text amb llicència oberta i revisats per professors de diverses universitats per a avaluar la seua qualitat. Temàtica multidisciplinar.

OpenStax  accés lliure a més de quaranta llibres de text universitaris d'alta qualitat, revisats per parells i amb llicència oberta publicats per Rice University. Temàtica multidisciplinar.

ACCÉS TEMPORAL! ProQuest Dissertations & Theses Global acceso a més de 4 milions de documents, és la col·lecció més completa de tesis doctorals i tesines del món d'universitats de tot el món. També inclou treballs complementaris i multimèdia amb resums. Temàtica multidisciplinar. Informació i gui d'ús. Fins el 30 de juny

ACCÉS TEMPORAL! ProQuest Ebook Central accés temporal a més de 150.000 llibres electrònics de temàtica multidisciplinar amb accés il·limitat per a múltiples usuaris, eines d'investigació i descàrregues de capítols sense DRM. Per a la descàrrega de llibres és necessari registrar-se previamen en la següent pàgina web. Més informació i guia d'usFins el 30 de juny

ACCÉS TEMPORAL!  ProquestCentral  accés a més de 18.000 monografies. Temàtica multidisciplinar. Fins el 30 de juny. Per a la consulta i descàrrega de llibres és necessari registrar-se previamen en la següent pàgina web.   

ACCÉS TEMPORAL! Publicacions de la Diputació de Castelló accés a més de 200 llibres i revistes en format pdf editats per la Diputació 

ScienceDirect Online Books
Col·lecció multidisciplinar de llibres electrònics a text complet de l'editorial Elsevier.
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles
 

ACCÉS TEMPORAL! ScienceDirect Textbook for Students accés temporal a més de 250 manuals i monografies. Temàtica multidisciplinar. Fins el 31 d'octubre

SpringerLink eBooks
Llibres electrònics, manuals, obres de referència i literatura.
Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

NOU! Tirant Biblioteca Virtual accés il·limitat a més de 5.300 llibre electrònics publicats per l'editorial Tirant Lo Blanch especialitzada en obres de ciències jurídiques i dret pero que també disposa de llibres de ciències socials i humanitats. És necessari seguir aquestes Instruccions per a accedir a la plataforma. Guia d'ús (en castellà)

ACCÉS TEMPORAL! TLB Biblioteca Virtual (lecturas para un periodo de crisis) accés a més de 40 títols en de llibres electrònics de dret, humanitats, ciències socials i literatura editats per l'editorial Tirant Lo Blanch. Les dades d’accés a la plataforma son: usuario: LECTURA  contraseña: CRISIS

ACCÉS TEMPORAL! University of Michigan Press accés temporal  en línia a quasi 1.400 llibres electrònics i projectes digitals especialitzats en temes d'humanitats i ciències socials publicats per l'editorial de la Universitat de Michigan. Fins el 30 d'agost.

ACCÉS TEMPORAL!  VLEX: accés al total de Prácticos VLEX (19) . Fins el dia 31 de juliol (més Informació ací). Guia d'ús 

Wiley E-books llibres electrònics a text complet. Multidisciplinar. Condicions d'ús, manuals i llista de títols disponibles

 

Recordeu que us heu de connectar a la VPN si accediu als recursos des de fora del campus