Convocatòria sexennis d'investigació de l'ANECA

22/01/2024 | 10/01/2024 | 24/01/2024 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Informació sobre la Convocatòria sexennis d'investigació de l'ANECA 2023

► Sexenios 2023. Guía para la solicitud de evaluación de la actividad investigadora: en aquesta guia es pot trobar informació sobre el procediment de sol·licitud de reconeixement de sexennis d'investigació, els requisits per a acudir a la convocatòria, aprendre a usar les eines bibliomètriques per a la troballa d'indicis de qualitat de les publicacions i emplenar adequadament la sol·licitud.

► Criteris de l’ANECA per a l'avaluació de l'activitat investigadora del sexenni d'investigació 2023: document on s'estableixen els criteris necessaris per a la redacció de l'informe de les publicacions científiques (Resolución de 5 de diciembre de 2023, de la Comisión Nacional Evaluadora de la Actividad Investigadora)".

► Procediment i model per a la redacció de l'informe: guia amb la informació i recursos necessaris per a l'elaboració de l'informe que s'ha de presentar en la convocatòria.

►  Bases de dades i recursos: pàgina web on es troben les principals eines de recerca establertes en la convocatòria per extraure informació sobre les mètriques de cada aportació.

► Pàgina web del Vicerrectorat d'Investigació i innovació sobre els sexennis: informació sobre  el procediment i els terminis de presentació de les sol·licituds d'avaluació de l'activitat investigadora (sexenni d'investigació) del personal docent i investigador per a la convocatòria de 2023. 

► Infografia Recomendacione REBIUN para la convocatoria de sexenios de investigación 2023 y Repositorios Institucionales: guia visual sobre el requisit de depòsit de les aportacions per a la seua publicació en accés obert en un repositori institucional

► Informació sobre Bibliometria Narrativa