26/09/2022 | INVEST
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Espai de difusió de l’acció de la Unió Europea i dels projectes científics europeus, amb la participació de:

 

Europe Direct Castelló (Diputació de Castelló), que també organitza la Taula rodona d'oportunitats europees en mobilitat i recerca, en el marc de l’Any Europeu de la Joventut.

 

Oficina de Projectes Europeus i Internacionals (OPEI, OCIT) de l’UJI, que també gestionarà el Passaport Científic de MEDNIGHT GTS.

 

EuroFUE (FUE-UJI), amb Ciència UJI a Europa:

Els investigadors de la Universitat Jaume I de Castelló traslladen les seues investigacions i ciència a Europa a través de projectes finançats per la Comissió Europea. Seran presentats projectes com ETHNA System sobre ètica, gènere i governança a la investigació, e-DIPLOMA, que trasllada la realitat virtual, gamificació e intel·ligència artificial a l’educació en línia o Dynamo, que suposarà un gran salt en el camp de la òptica augmentant la precisió de les imatges a través de la manipulació de la llum i les seues ones. Gràcies a aquests projectes, la investigació de grups de l’UJI arriba fins a molts altres racons d’Europa i del món, com el racó EU CORNER, en que es podrán conèixer de més a prop els descobriments dels investigadors d’e-DIPLOMA, ETHNA System i Dynamo.