Laboratori de Ciències de la Comunicació

11/01/2017 | LABCOM

El Laboratori de Ciències de la Comunicació (LABCOM) és un servei de la Universitat Jaume I especialitzat en tecnologies audiovisuals que naix per a donar suport als graus de Comunicació Audiovisual, Publicitat i RRPP, Periodisme i Disseny i Desenvolupament de Videojocs així com per al Màster Oficial en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació

També funciona com un centre de producció audiovisual que recolza als serveis de la Universitat i realitza una compromesa labor de coproducció i col·laboració en projectes audiovisuals externs. D'aquesta manera potencia el teixit audiovisual de proximitat i estableix llaços entre la universitat i l'empresa. 

El LABCOM és una infraestructura innovadora i capdavantera que situa a la UJI al més alt nivell entre les universitats europees. A més, està oberta a tota la comunitat universitària a través dels cursos de formació específics en tecnologies audiovisuals.

LABCOM | Actualitat

  • Recurs d'imatge

   Els projectes «Lienzos libres» de Lucía Sáiz Alegre i «Després de la teua marxa/Tras tu partida» de Laura Calomarde Juárez, Paula Ortiz Anquela (estudiant d’Infermeria a l’Escola de la Fe) i Violeta Martín Burgos (estudiant de Filologia Anglesa a la UV), han rebut tutorització d'expertes del sector.

  • Recurs d'imatge

   El llargmetratge, que va comptar amb la col·laboració del LabCom, ha sigut guardonat amb els premis a millor música original, millor fotografia, millor actor i millor direcció.

  • Recurs d'imatge

   FilmNow, l'únic catàleg de curtmetratges per a estudiants de cinema i audiovisual a Espanya per a la distribució nacional i internacional en festivals i mercats de cinema, ha seleccionat un documental de la Universitat Jaume I, «Nada que contar», en la seua convocatòria de 2019. 

  • Recurs d'imatge

   El programa d'À Punt va estar en les nostres instal·lacions de la mà del professor Esteban Galán

  • Recurs d'imatge

   La iniciativa del festival Imaginària en col·laboració amb la University of Arts de Londres porta a tres artistes a Castelló

  • Recurs d'imatge

   Tota la programació del segon semestre de cursos específics en tecnologies audiovisuales

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16