Laboratori de Ciències de la Comunicació

11/01/2017 | LABCOM

El Laboratori de Ciències de la Comunicació (LABCOM) és un servei de la Universitat Jaume I especialitzat en tecnologies audiovisuals que naix per a donar suport als graus de Comunicació Audiovisual, Publicitat i RRPP, Periodisme i Disseny i Desenvolupament de Videojocs així com per al Màster Oficial en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació

També funciona com un centre de producció audiovisual que recolza als serveis de la Universitat i realitza una compromesa labor de coproducció i col·laboració en projectes audiovisuals externs. D'aquesta manera potencia el teixit audiovisual de proximitat i estableix llaços entre la universitat i l'empresa. 

El LABCOM és una infraestructura innovadora i capdavantera que situa a la UJI al més alt nivell entre les universitats europees. A més, està oberta a tota la comunitat universitària a través dels cursos de formació específics en tecnologies audiovisuals.

LABCOM | Actualitat

  • Recurs d'imatge

   La iniciativa del festival Imaginària en col·laboració amb la University of Arts de Londres porta a tres artistes a Castelló

  • Sergi Villanueva, estudiant de tercer curs del Grau en Comunicació Audiovisual, ha sigut el guanyador en la categoria universitària del Sony World Photography Awards.

  • Recurs d'imatge

   L’estudiant de tercer curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I Sergi Villanueva Miñana ha guanyat la final en la categoria universitària del «Sony World Photography Awards», celebrada a Londres.

  • Recurs d'imatge

   El treball fotogràfic tracta sobre el paper que va protagonitzar Espanya sobre l'aterratge de l'Apol·lo 11 en la Lluna.

  • Recurs d'imatge

   El Laboratori de Ciències de la Comunicació (LABCOM) de la Universitat Jaume I ha renovat part de les seues instal·lacions equipant el laboratori amb una aula amb 45 ordinadors iMac d'última generació amb tot el paquet de programari Adobe.

  • Recurs d'imatge

   Tota la programació del segon semestre de cursos específics en tecnologies audiovisuales

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16