22/07/2016 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Plató de televisió

El LABCOM de la UJI compta amb un plató de televisió que respon a les exigències del món professional. Compta amb diversos espais modulars que permeten utilitzar-ho com un set d'informatius, un set de programes o realitzar chroma-keys. Compta amb diverses graelles d'il·luminació i tres càmeres d'estudi amb un sistema de teleprompter. L'espai té tres metres d'altura i una zona específica per a la formació de l'alumnat.

Plató de TV - set informativos

 

Control de realització i continuïtat de televisió

El control de realització és el cor de la realització televisiva, el lloc des d'on es controla la imatge, el so i la il·luminació. El sistema TriCaster, per a la realització multicámara digital, permet treballar amb equipaments i condicions professionals. El so i la il·luminació del plató també es controla directament amb taules específiques des d'aquest espai. La continuïtat de televisió permet emmagatzemar tota la programació i gestionar les emissions. 

Alumno en el control de realización

Tricaster

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabines d'edició de vídeo

El LABCOM compta amb nou cabines d'edició individuals i una doble que permeten que els alumnes, distribuïts en grups xicotets, puguen treballar de forma independent. Les cabines estan equipades amb ordinadors iMac i un equip de locució.

Alumno en cabina de edición