22/07/2016 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

Plató de televisió

El LABCOM de la UJI compta amb un plató de televisió que respon a les exigències del món professional. Compta amb diversos espais modulars que permeten utilitzar-ho com un set d'informatius, un set de programes o realitzar chroma-keys. Compta amb diverses graelles d'il·luminació i tres càmeres d'estudi amb un sistema de teleprompter. L'espai té tres metres d'altura i una zona específica per a la formació de l'alumnat.

Plató de TV - set informativos

 

Control de realització i continuïtat de televisió

El control de realització és el cor de la realització televisiva, el lloc des d'on es controla la imatge, el so i la il·luminació. El sistema TriCaster, per a la realització multicámara digital, permet treballar amb equipaments i condicions professionals. El so i la il·luminació del plató també es controla directament amb taules específiques des d'aquest espai. La continuïtat de televisió permet emmagatzemar tota la programació i gestionar les emissions. 

Alumno en el control de realización

Tricaster

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabines d'edició de vídeo

El LABCOM compta amb nou cabines d'edició individuals i una doble que permeten que els alumnes, distribuïts en grups xicotets, puguen treballar de forma independent. Les cabines estan equipades amb ordinadors iMac i un equip de locució.

Alumno en cabina de edición