UJI
  • UJI
  • Beques de col·laboració de monitor/a de laboratori

Beques de col·laboració de monitor/a de laboratori

Última modificació: 13/09/2019 | Font: LABCOM

El LABCOM ofereix un programa de beques de col·laboració com a monitor/a de laboratori. L'objectiu de la creació de les beques és la formació avançada del becari en el maneig dels equips audiovisuals que posseeix aquest servei de la Universitat Jaume I, un dels més complets en el seu gènere de la Comunitat Valenciana i d'Espanya.

Els objectius a aconseguir es poden resumir en els següents:

  1. Desenvolupar la capacitat per a seleccionar els equips de producció més adequats en la producció audiovisual, en qualsevol dels seus camps (fotografia; ràdio, doblatge i producció musical; vídeo i televisió; i producció multimèdia).
  2. Conèixer les rutines de producció i les maneres de gestió i organització del treball en l'àmbit específic de les produccions audiovisuals, a través d'un domini a l'hora d'emplenar documents de gestió en el camp de la producció audiovisual i en l'organització dels recursos tècnics i humans.
  3. Desenvolupar una habilitat tècnica en el maneig dels principals equips audiovisuals de cadascun dels àmbits en els quals es desenvolupa la beca de monitor/a de laboratori (Taller de Fotografia; Taller de Radi, Doblatge i Producció Musical; Taller de Vídeo i Televisió; i Taller de Producció Multimèdia).
  4. Desenvolupar una capacitat per a integrar-se en equips de treball, assumint funcions d'assessorament en la realització dels treballs a realitzar pels usuaris i usuàries. 

 

Convocatòries

 

 

Monitors de grau del LABCOM del curs 2017-2018. D'esquerra a dreta: Marina Viejo, Marta Serrano, Raquel García, Cristóbal Gallego, Paula Lorenzino y Natalia Álvarez

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació