Laboratori de Ciències de la Comunicació Presentació

15/03/2022 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Laboratori de Ciències de la Comunicació (LABCOM) és un servei de la Universitat Jaume I especialitzat en tecnologies audiovisuals que naix per a donar suport a l'activitat docent i investigadora en matèria de comunicació audiovisual dels departaments i centres de la universitat, especialment al Departament de Ciències de la Comunicació. 

El LABCOM és una infraestructura innovadora i capdavantera que situa a la Universitat Jaume I de Castelló al més alt nivell entre les universitats europees.

Suport a la docència i la recerca en comunicació

El LABCOM és una infraestructura fonamental que dóna suport a la docència en els graus vinculats directament com a Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme i Disseny i Desenvolupament de Videojocs i també per al Màster Oficial en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació. També dóna suport puntual en les pràctiques d'altres graus.

Formació específica

El LABCOM és una infraestructura oberta a tota la comunitat universitària a través de cursos de formació continuada específics en tecnologies audiovisuals impartits per tècnics especialistes.

Producció audiovisual

El LABCOM funciona també com un centre de producció audiovisual que dóna suport als serveis centrals de la universitat a través del Servei de Comunicació i Publicacions i realitza una important labor coproduint i col·laborant en projectes audiovisuals externs. El seu compromís amb el sector audiovisual local i les associacions sectorials professionals és vital per a potenciar el teixit audiovisual de proximitat i establir llaços entre la universitat i l'empresa.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació