Préstecs i reserves extraordinàries (PAS/PDI)

07/03/2022 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els préstecs i reserves extraordinàries són les que es realitzen per a atendre diferents necessitats del PAS o PDI de la UJI, que no tinga vinculació al Departament de Ciències de la Comunicació. La prioritat del LabCom és l'atenció a la docència en Comunicació, però, en la mesura del possible, i sempre que no interferisca amb l'activitat docent habitual, intentarà atendre les peticions d'altres departaments o serveis de la universitat.

 

Sol·licitud

  • La sol·licitud es realitzarà a través del formulari disponible a baix
  • Una vegada enviada la sol·licitud a través del formulari, el coordinador tècnic del LabCom la revisarà i respondrà en la major brevetat possible, indicant la viabilitat o no de la mateixa.
  • Si té dubtes respecte a l'equip o espai que necessita, contacte directament amb el coordinador tècnic del LabCom abans de realitzar la sol·licitud.

Nota: La disponibilitat d'equips i espais variarà en funció de les necessitats docents. En cas de solapamiento sempre tindran prioritat les activitats docents reglades (assignatures dels graus i postgraus de Comunicació, TFG i TFM, etc.)

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació