UJI

Data Management Plan and Social Impact of Research

Última modificació: 07/06/2016 | Font: Biblioteca

El passat 27 de maig de 2016 va tindre lloc la sessió de formació: Data Management Plan and Social Impact of research, dirigida a PDI, investigadors, alumnes de Doctorat i Màster, personal de biblioteques i serveis d’investigació.  

La finalitat d’aquesta sessió va ser conéixer aspectes pràctics relacionats amb la ciència oberta, la gestió de dades d’investigació i l’impacte social de la investigació. Es va explicar com implementar un pla de gestió de dades d’investigació, requisit actual per a alguns projectes europeus, que serà extensible a tots en els propers anys. 

Aquesta sessió forma part del projecte europeu FOSTER (Facilitate Open Science Training for European Research), la finalitat del qual és difondre la ciència oberta i l’accés obert entre tots els agents implicats en els processos d’investigació i la difusió científica, dins el marc de la European Research Area (ERA) y Horizon2020, a través de sessions FOSTER en diferents universitat europees.

La sessió va ser impartida per partners d’aquest projecte. A continuació us deixem el programa amb els enllaços als materials.

PROGRAMA

9.15- 9.30: Benvinguda i presentació [Espanyol]

9.30- 10.30: Open Science: What, why, how? [Espanyol / English]. 
Ponent: Reme Melero, Consejo Superior de Investigaciones Científicas.

(vídeo de la presentació) (diapositives)

10.30- 11.00:  Descans

11.00- 13:30: How to elaborate a data management plan. [English] 
Ponent:  Joy Davidson, Digital Curation Center, University of Glasgow 

(vídeo de la presentació) (diapositives)

13.45- 14.30: Social Impact of research ( per videoconferència)  [English]
Ponent: Ivo Grigorov, Technical University of Denmark.

(vídeo de la presentació)