UJI

Preinscripció a estudis de doctorat

Última modificació: 22/10/2019 | Font: InfoCampus

Abans de formalitzar la sol·licitud és molt important llegir aquesta informació i disposar de tota la documentació que has d’aportar durant el procés de preinscripció.  Pots consultar aquí el calendari complet de preinscripció.

 

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DE L'1 DE JUNY AL 15 DE SETEMBRE DE 2019

 

1. Consulta els requisits per accedir al programa de doctorat 

Consulta els requisits generals d'accés als estudis de doctorat segons la legislació espanyola vigent. Consulta en la pàgina web del programa si ha fixat requisits específics addicionals (com ara coneixement d'idiomes, ...) per poder accedir als estudis. A més, és molt important que t'informes dels criteris d'admissió al programa, el perfil d'accés recomanat del doctorand o de la doctoranda i el nombre de places ofertades. En cas de dubte, pots contactar amb nosaltres en accesdoctorat@uji.es

 

2. Contacta amb el professorat del programa

En la pàgina web del Programa de Doctorat pots consultar el professorat participant en el programa. Has de triar un dels professors o de les professores per a que actuen com a tutor o tutora. La línia general d’investigació per a la realització de la tesis doctoral va associada al tutor o tutora que hages triat. Cal diferenciar entre el tutor o la tutora dels estudis i el director o la directora de tesi. En el moment de la preinscripció, et demanarem que faces una proposta de supervisió. En cas de dubte, et pots adreçar al coordinador o a la coordinadora del programa de doctorat.

 

3. Informació i documentació necessària en el procés de preinscripció

Obligatori

Opcional

Tota la documentació s'ha d'escanejar i pujar obligatòriament a l'aplicació telemàtica. La documentació s'ha de presentar en català, espanyol o anglès. Consulta com traduir la documentació.

 

4. Completa la sol·licitud de preinscripció

El tràmit de la sol·licitud s'efectua mitjançant la seu electrònica de la Universitat Jaume I (consulta aquí com accedir a la seu electrònica de la Universitat Jaume I)

 

 

La presentació de sol·licituds i la documentació corresponent es realitzarà exclusivament per via electrònica. Envia telemàticament el formulari polsant el botó “Finalitzar i enviar” ja que tan sols es tramitaran les sol·licituds enviades. En l'assistent de preinscripció pots imprimir una còpia de la teua sol·licitud que et permetrà efectuar el posterior seguiment del seu tràmit. 

 

5. Publicació resultats de la preinscripció

L'Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I comprovarà que tota la documentació aportada és correcta i contactarà amb tu en cas que siga necessari subsanar la documentació aportada. Posteriorment, la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat (CAPD) rebrà i avaluarà totes les sol·licituds d’admissió i resoldrà la teua admissió al programa. Els resultats d'admissió es publicaran a la pàgina web de la Universitat Jaume I i a la pàgina web de l'Escola de Doctorat del 31 de octubre al 10 de noviembre. La teua admissió pot estar condicionada a la superació de complements de formació. Es tracta d'assignatures de màster oficial que has de superar durant el primer curs de permanència en el programa per tal de poder continuar els estudis. En el cas que la sol·licitud haja sigut denegada pots exercir els teus drets de recurs seguint les recomanacions indicades en la resolució. 

Si la teua sol·licitud ha sigut acceptada, el següent pas és la matrícula en el programa de doctorat.

Informació proporcionada per: InfoCampus