La professora Laura Portolés Falomir participa en el programa «La aventura del saber»

08/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Laura Portolés Falomir, professora del Departament d’Estudis Anglesos, ha participat en el programa La aventura del saber (La 2, RTVE).

Laura Portolés Falomir, professora del Departament d’Estudis Anglesos, ha participat en el programa La aventura del saber (La 2, RTVE) dins de l’espai «La universidad responde», on ha contestat la pregunta: «¿Existe alguna diferencia entre aprender inglés como segunda o como tercera lengua?».

La investigadora i docent ha explicat que l’aprenentatge de l’anglès com a segona o tercera llengua es realitza de formes diferents. La investigació ha demostrat que no és el mateix aprendre l’anglès en segon o tercer lloc, com passa en les comunitats bilingües a Espanya, ateses les interaccions entre les llengües, a més de les estratègies amb què compten pel fet d’haver aprés una altra llengua prèviament. 

Aquestes càpsules informatives de dos minuts de durada responen de forma senzilla qüestions més complexes. «La universidad responde» trasllada l’esforç que realitza el personal investigador del col·lectiu científic universitari per a fer una recerca connectada amb les necessitats de la societat en les diferents àrees de coneixement. El projecte ha sigut coordinat per la Conferència de Rectors i Rectores de les Universitats Espanyoles.

La universitat pública de Castelló ha participat en el projecte amb deu càpsules informatives que tracten temes relacionats amb l’energia, els residus, la traducció, els videojocs o la mediació policial, entre altres.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions