Trastorn d’identitat dissociatiu (TID)

15/12/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Vídeo explicatiu del trastorn d’identitat dissociatiu, abans conegut com a «trastorn de personalitat múltiple», terme descartat perquè l’individu no té diverses personalitats.

Vídeo explicatiu del trastorn d’identitat dissociatiu, abans conegut com a «trastorn de personalitat múltiple», terme descartat perquè l’individu no té diverses personalitats. A més de la personalitat, també s’hi aborden altres termes relacionats amb aquest trastorn, com ara sistema, alters, dissociació, switch, trigger, integració, multiplicitat sana, trastorn d’estrès posttraumàtic i teoria de la dissociació estructural.

Vídeo produït per alumnat del Grau en Comunicació Audiovisual de l’UJI: Ainoa Sánchez Herrero, Laura Martínez de los Santos, Daniela Alvear Ocampo, Neus Pérez Núñez i Paula Gayubas Balaguer dins del projecte LabCom-Ciència coordinat pel professor del Departament de Ciències de la Comunicació Francisco López Cantos, amb la col·laboració del Laboratori de Comunicació Audiovisual i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat Jaume I.

El vídeo està inclòs en la categoria «Vocabulari científic», que engloba peces breus en què el personal investigador de l’UJI col·labora definint termes científics relacionats amb la seua àrea de coneixement.

LabCom-Ciència UJI 2019-2020

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions