Vocabulari científic: punt G

15/11/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Naiara Martínez Gómez, coordinadora de Salusex, descriu el concepte punt G, que també és conegut per «punt Gräfenberg». Va ser descobert per la doctora Beverly Whipple i no és exclusiu de les dones: els homes també el posseeixen.

Naiara Martínez Gómez, colaboradora de Salusex, descriu el concepte punt G, que també és conegut per «punt Gräfenberg». Va ser descobert per la doctora Beverly Whipple i no és exclusiu de les dones: els homes també el posseeixen.

Vídeo produït per alumnat del Grau en Comunicació Audiovisual de l’UJI: Raquel Marín Gómez, Isabella Henríquez López, Ana García Bellido, Patricia Sancho Bellés, Laura Climent Rubio i Dayana Zambrano Acosta, dins del projecte LabCom-Ciència coordinat pel professor del Departament de Ciències de la Comunicació Francisco López Cantos, amb la col·laboració del Laboratori de Comunicació Audiovisual i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat Jaume I.

Està inclòs en la categoria «Vocabulari científic», que engloba peces breus en les quals el personal investigador de l’UJI col·labora definint termes científics relacionats amb la seua àrea de coneixement.

LabCom-Ciència UJI 2019-2020

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions