“Un Lugar” es seleccionat en el festival de Medina del Campo

14/03/2017 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

“Un Lugar”, coproducido en col·laboració amb la Universitat Jaume I i el Laboratori de Comunicació (LABCOM), col·lecciona ja més de quaranta esments i s'acosta a la vintena de premis en tan sols sis mesos de recorregut.

 

La Setmana de Cinema de Medina del Camp s'emmarca dins del selecte grup de festivals nacionals que donen accés a la preselecció als Premis Goya 2018 als guardonats. Els premis s'anunciaran el pròxim 18 de març en la gala que se celebrarà a Valladolid. Entre els guardonats en edicions anteriors d'aquest festival trobem al curtmetratge Grafiti de Luis Quilez, candidat als Goya en 2017, Benvinguts de Javier Fesser o el multipremiado Bikini d'Óscar Bernácer.

 

A més, el curtmetratge realitzat per Iván Fernández de Còrdova viatjarà en les pròximes dates a altres festivals en països com Nepal (Human Rights International Film Festival), Sèrbia (Human District Film Festival), Argentina (Hacelo curt) i Veneçuela (El dia es fa curt).

 

Dins de l'equip tècnic de "Un Lugar" es troben Arturo Salom, encarregat del so  i  Jordi Montañana, responsable de producció, i actualment tècnic en el LABCOM, els quals són graduats en Comunicació Audiovisual per la UJI. A més del LABCOM, el curtmetratge ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Culla i l'Espai d'Art Coll Blanc.

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació