La Societat Espanyola de Psicofisiologia celebra el seu congrés anual en la Universitat Jaume I

11/05/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Societat Espanyola de Psicofisiologia (SEPF) ha triat la Universitat Jaume I per a celebrar la sisena edició del seu congrés anual, que en aquesta ocasió es desenvoluparà del 18 al 21 de setembre de 2008, davall el títol Investigació en Psicofisiologia i en Neurociència Cognitiva i Afectiva.

La inauguració del congrés tindrà lloc el dijous 18 de setembre a les 18:45 hores al Casino Antic de Castelló i comptarà amb la presència del rector de l'UJI, Francisco Toledo. A continuació, la doctora Margaret M. Bradley, de la Universitat de Florida, impartirà la conferència inaugural Emotion and attention: Orienting and defense. La doctora Bradley és una experta mundialment reconeguda en l'àmbit de la neurociència afectiva i la psicofisiologia. La resta del congrés se celebrarà al saló d'actes del Centre de Postgrau i Consell Social de la Universitat Jaume I.

Entre els principals objectius del VI Congrés de la SEPF destaquen la consolidació del desenvolupament de la investigació psicofisiològica en les distintes àrees de coneixement de la psicologia i la neurociència humana; l'intercanvi i la difusió dels resultats entre els investigadors, l'informar l'opinió pública en general, i als psicòlegs i neurocientífics en particular, sobre els desenvolupaments i les aplicacions socials més importants de la psicofisiologia i la neurociència humana i fomentar l'estudi psicofisiològic i neurocientífic de qüestions d'interès humà i social, tenint en compte les necessitats prioritàries de la societat.

Aquest congrés es dirigeix a professors universitaris de tota Espanya interessats en aquest àmbit d'estudi i a estudiants de psicologia i professionals de camps afins (metges, psiquiatres, neuropsicòlegs, etcètera).

Més informació: http://www.fue.uji.es/jornadas/verevento.shtm?no_exp=EX080035.