03/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge 22110900 index

3ª Jornada contra l’oblit. 75 anys de la tragèdia del Pou de la Pica

Data: 19 de novembre de 2022 Acte: Jornada Títol: «3ª Jornada contra l’oblit. 75 anys de la tragèdia del Pou de la Pica» Lloc: Atzeneta del Maestrat Hora: 11:00 hores Entitat: Publicacions de la Universitat Jaume I

Recurs d'imatge 22111400 index

Presentació i conferència "La repressió franquista contra els maçons de Castelló. El cas de Marco Miranda"

Data: 14 de novembre de 2022 Lloc: Borriana. CPFPA Historiador Viciana. C/ Albert Einstein, S/N Hora: 19:30 hores

Recurs d'imatge 22101800 index

Presentació noves col·leccions LANVAL i Emergents

Data: 11 de novembre de 2022 Acte: Presentació Títol: Noves col·leccions LANVAL i Emergents Lloc: Plaça Hort dels Corders Hora: 17:00 hores

Recurs d'imatge 22101101 index

Premis 9 d'octubre 2022

JOSE M.ª ARQUIMBAU; ANTONI MIRÓ; MANUEL VICENT; ENRIC VALOR

Recurs d'imatge presentacio-llibre-arte-rupestre index

Presentació del llibre «El arte rupestre en la provincia de Castellón»

La Universitat Jaume I ha presentat la segona edició del llibre «El arte rupestre en la provincia de Castellón», en un acte que s’ha celebrat al Paranimf i ha comptat amb la presència de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; el president del Consell Social, Sebastián Pla, i el coordinador de la publicació, Juan José Ferrer.

Recurs d'imatge 22100601 index

OBERT EL TERMINI PER PRESENTAR PROPOSTES DE PUBLICACIÓ, FINS EL 30 DE NOVEMBRE 2022

Per iniciar el procediment conduent a l'edició cal emplenar el formulari de PROPOSTA DE PUBLICACIÓ (obert fins el 30 de novembre de 2022), almenys en els camps obligatoris. És important tenir en compte les Normes de presentació d'originals.

Recurs d'imatge 22092901 index

Presentació "El arte rupestre en la provincia de Castellón Historia, contexto y análisis" 2ª edició

Data: 5 octubre de 2022 Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I Hora: 18:00

Recurs d'imatge 22092600 index

Presentació del llibre "Toponímia d'Almassora. Patrimoni, paisatge i territori"

Data: 26 setembre de 2022 Lloc: Ajuntament d'Almassora Hora: 18:00 hores

Recurs d'imatge publicacions index

Setmana del Llibre en Català 2022

Publicacions de la Universitat Jaume I ha participat en la Setmana del Llibre en Català celebrada a Barcelona del 9 al 18 de setembre amb la presentació de novetats editorials en l’estand de la Xarxa Vives d'Universitats.

Recurs d'imatge 22090901 index

Presentació del llibre “Gaetà Huguet Breva. Patriarca del Valencianisme”, a la 40a edició de La Setmana del Llibre en Català

El diumenge 18 de setembre a les 13 h a l’escenari número dos al Moll de la Fusta de Barcelona.

Recurs d'imatge 22092900 index

Presentació del llibre "Els anys que vam viure perillosament. Cròniques de lluites i repressió al nord valencià (1938-1981)"

Data: 29 setembre de 2022 Lloc: Biblioteca Municipal “Saló d’actes”. La Vall d’Uixó Hora: 18:30 hores

Recurs d'imatge presentacio-llibre-vilafames-foral index

Presentació «El Vilafamés foral»

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, i l'autor de l'obra, José Luis Lorenz Andrés, historiador i director de l'IES Francesc Ribalta de Castelló.

Recurs d'imatge publicacio-abstraccion-vinaros index

Presentació del llibre «Abstracción pictórica y cultura artística»

L'Auditori Carles Santos de la Fundació Caixa Vinaròs va acollir el passat 2 de juliol la presentació del llibre «Abstracción pictórica y cultura artística», de Silvia Tena, publicat per la Universitat Jaume I, en coedició amb la Diputació de Castelló, dins de la col·lecció «Biblioteca de les Aules».

Recurs d'imatge publicacions-aldea-global index

Col·lecció «Aldea Global»

Editada conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de València, la col·lecció compta amb el segell CEA-APQ de qualitat en l'edició acadèmica.

Recurs d'imatge segell-publicacions-fecyt index

Revistes segell de qualitat FECYT

Set revistes publicades o coeditades per la Universitat Jaume I han aconseguit el segell de qualitat atorgat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) en la seua convocatòria de 2021.

Recurs d'imatge exposicio-aeternum-ius-romanum index

«Aeternum ius romanum»

Ha estat organitzada amb motiu del XXIII Congrés Internacional i XXVI Congrès Iberoamericà de Dret Romà que acull l’UJI del 8 al 10 de juny de 2022.

Recurs d'imatge premi-maestrat-viu index

Premi Alfred Giner Sorolla 2022

El jurat dels premis ha tingut en compte en la seua valoració que la investigació d’Amanda Ulldemolins alerta sobre la incidència del model de llengua escolar, el qual pot provocar la pèrdua de la varietat lingüística tortosina pròpia de les Terres de l’Ebre, els Ports i el Maestrat.

Recurs d'imatge presentacio-llibre-vilafames index

Llibre «El Vilafamés foral»

La Universitat Jaume I ha presentat el llibre «El Vilafamés foral. De la conquesta a l'arribada dels Borbons (1233-1707)», de José Luis Lorenz Andrés, en un acte que s’ha celebrat a la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Recurs d'imatge fira-llibre-granada index

Fira del Llibre de Granada

Publicacions de la Universitat Jaume I participa juntament amb altres 47 editorials d'universitats i centres d'investigació espanyols en la 40 Fira del Llibre de Granada, convidades un any més per Editorial Universidad de Granada.

Presentació llibre: «El Vilafamés foral»

11 de maig, 13 h, sala de graus Germà Colón (FCHS)

Recurs d'imatge fira-llibre-buenos-aires index

Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires 2022

L'UJI assisteix a aquesta cita sota el pavelló de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) en el qual es mostren obres de diferents disciplines.

Recurs d'imatge fira-llibre-castello index

Fira del Llibre de Castelló 2022

Publicacions de la Universitat Jaume I participa en una nova edició de la Fira del Llibre de Castelló en què presentarà les seues últimes novetats. Enguany la Fira tindrà lloc al parc de Ribalta de Castelló de la Plana del 29 d’abril al 8 de maig.

Recurs d'imatge 22042501 index

Presentació del llibre « El Vilafamés foral. De la conquesta a l'arribada dels Borbons (1233-1707)»

Data: 11 de maig de 2022 Hora: 13 hores Lloc: Universitat Jaume I. Facultat de ciències humanes “Sala de graus Germà Colón”

Recurs d'imatge 22040700 index

Presentació del llibre "Orígenes de la natación valenciana 1900-1936"

Data: 11 d’abril de 2022 Acte: Presentació Títol: «Orígenes de la natación valenciana 1900-1936» Lloc: Universitat de València “Sala de graus de la facultad de ciències de l’activitat física i del esport” Hora: 11 hores Entitat: Publicacions de la Universitat Jaume I Amb la intervenció: de l’autor Gerardo Manzanet Andrés, Vicente Navarro Bertomeu (UA), Esther Alba Pagán (UV), Ferran Calabuig Moreno (UV), Maria Carme Pinyana (UJI), Salva Llana Belloch (UV)

Presentació «Gaetà Huguet Breva (1848-1926), patriarca del valencianisme»

Data: 11 abril de 2022 Acte: Presentació Títol: «Gaetà Huguet Breva (1848-1926), patriarca del valencianisme» Lloc: Edifici del Menador “Sala de conferències del Menador” Hora: 19 hores Entitat: Publicacions de la Universitat Jaume I

Recurs d'imatge novetats-biblioteca-aules index

Novetats editorials «Biblioteca de les Aules»

La Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló han presentat les novetats editorials de la col·lecció «Biblioteca de les Aules», editada conjuntament, amb els títols «El Vilafamés foral», de José Luis Lorenz Andrés, i «Abstracción pictórica y cultura artística», de Silvia Tena Beltrán.

Recurs d'imatge 220301600 index

La Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló presenten el pròxim dijous 17 de març les novetats editorials de la col·lecció 'Biblioteca de les Aules"

L’acte de presentació, que tindrà lloc a les 11 hores al saló d’actes de les noves dependències de la Diputació de Castelló, comptarà amb la participació de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; el president de la Diputació, José Pascual Martí; els professors i prologuistes Carles Rabassa i Wences Rambla, i els autors.

Recurs d'imatge presentacio-llibre-juan-jarque index

Publicació «El Baleares», de Juan Jarque

Publicacions de la Universitat Jaume I ha presentat el llibre «El Baleares. El buque que mató y murió en el Mediterráneo», de Juan Jarque, dins del cicle de presentacions dels títols de la col·lecció «Història i Memòria».

Recurs d'imatge presentacio-llibre-josep-miralles index

Publicació «Els anys que vam viure perillosament»

En aquesta obra s’analitzen les activitats i lluites polítiques i sindicals opositores a les comarques del nord del País Valencià durant la dictadura franquista i la monarquia postfranquista.

Recurs d'imatge publicacio-manuel-vicent index

Presentació llibre «Contra Paradís», de Manuel Vicent

Publicacions de la Universitat Jaume I ha presentat el llibre de Manuel Vicent «Contra Paradís», dins del cicle de presentacions dels títols de la col·lecció «Història i Memòria».

Recurs d'imatge presentacio-llibre-inhabilitacion index

Publicació «Inhabilitación absoluta y perpetua»

Publicacions de la Universitat Jaume I ha continuat amb el cicle de presentacions dels títols de la col·lecció «Història i Memòria» amb el llibre «Inhabilitación absoluta y perpetua. La represión franquista contra los masones de Castelló», de Vicent Sampedro.

Recurs d'imatge 220217_presllibre-vicent index

Presentació de Llibre | «Contra Paradís» de Manuel Vicent

Dijous, 17 de febrer de 2022 | 19 h | Sala de Conferències de MENADOR espai cultural i en streaming

Recurs d'imatge presentacio-llibre-republicano index

Llibre «Historias de un niño republicano»

Els escrits de Perona, que pertany a la generació d’«els xiquets de la guerra», plasmen de manera molt sentida i crítica els fets dramàtics que va haver de viure durant la Guerra Civil i el Franquisme.

Recurs d'imatge 220311_presllibre-jarque index

Presentació de Llibre | «El Baleares. El buque que mató y murió en el Mediterráneo» de Juan Jarque Jarque

Divendres, 11 de març de 2022 | 19 hores | Sala de Conferències de MENADOR espai cultural i en streaming

Recurs d'imatge 220303_presllibre-miralles index

Presentació de Llibre | «Els anys que vam viure perillosament. Cròniques de lluites i repressió al nord valencià (1938-1981)» de Josep Miralles Climent

Dimarts, 1 de març de 2022 | 19 h | Entrada lliure fins a completar l'aforament | Sala de Conferències de MENADOR espai cultural i en streaming

Recurs d'imatge 220209_presllibre-sampedro index

Presentació de Llibre | «Inhabilitación absoluta y perpetua. La represión franquista contra los masones de Castelló» de Vicent Sampedro Ramo

Dimecres, 9 de febrer de 2022 | 19 h | Sala de Conferències de MENADOR espai cultural i en streaming

Recurs d'imatge 220125_presllibre-vilanova index

Presentació de Llibre | «Miedo contenido y silencio sumiso. La depuración del Magisterio en Castellón (1939-1943)» de Víctor Vilanova Candau

Dimarts, 25 de gener de 2022 | 19 h | Sala de conferències de MENADOR espai cultural i en streaming

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions