Proposta de publicacions. Informació del formulari

05/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei de Comunicació i Publicacions ha preparat aquest formulari per tal de recollir les dades necessàries de les persones que pretenen editar els seus originals a Publicacions de la Universitat Jaume I.

Publicacions de la Universitat Jaume I publica al voltant de les matèries que imparteix la Universitat, amb contingut científic i avaluat de forma anònima per persones expertes externes a la institució, mètode denominat: revisió per iguals amb el sistema “doble cec”. La línia editorial de Publicacions de la Universitat Jaume I exclou obres de creació literària i opinió.

El procés editorial comença quan un autor o autora presenta la proposta de publicació i ens fa arribar en pdf l’ original, preferentment sense identificació, a l’adreça electrònica que s’indica al correu de confirmació que rebrà, en emplenar el formulari, Si la proposta és assumible, és a dir, si entra dins la línia editorial, aleshores l’enviarem a avaluar i, d’acord amb el resultat d'aquest informe i d'altres variables, com ara la disponibilitat econòmica del moment, es comunica a l'autor o autora l'acceptació o no de la proposta.

És important que empleneu totes les caselles i que ens doneu la màxima informació possible, però algunes caselles són imprescindibles (marcades amb un asterisc) per a tramitar el formulari.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions