Premis i distincions editorials

20/12/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge pneu23a index

EL PAPUS, una publicació coeditada per la Universitat Jaume I, obté el segell de qualitat en Edició Acadèmica CEA-APQ 2023

Trenta-cinc monografies individuals, de tretze editorials universitàries i científiques, han aconseguit el Segell de Qualitat en Edició Acadèmica CEA-APQ en la primera convocatòria d'aquest nou reconeixement de qualitat nascut en el segon semestre del 2023. Divuit d'aquestes monografies pertanyen a l'àrea d'Art i Humanitats, setze a Ciències Socials i Jurídiques i una a l'àrea de Ciències. Després de superar amb èxit el procés d'avaluació, aquestes trenta-cinc monografies aconsegueixen el Segell de Qualitat CEA-APQ Monografies amb caràcter permanent.

Recurs d'imatge pneu23 index

Menció “Book on Asian Film, Media and Communication Sciences” en els IBP 2023 Portuguese/Spanish Language Edition concedits pel International Institute for Asian Studies (IIAS).

El llibre ha sigut triat en aquesta categoria d'entre un total de 41 publicacions en castellà publicades entre 2021 i 2023 presentades al premi.

Recurs d'imatge pneu22 index

Premi Alfred Giner Sorolla 2022

El jurat dels premis ha tingut en compte en la seua valoració que la investigació d’Amanda Ulldemolins alerta sobre la incidència del model de llengua escolar, el qual pot provocar la pèrdua de la varietat lingüística tortosina pròpia de les Terres de l’Ebre, els Ports i el Maestrat.

Recurs d'imatge pneu21 index

Premis Maestrat Viu 2021

El col·lectiu Maestrat Viu ha guardonat l’obra «Josep Francesc Boix Senmartí. El mestre que estimava la natura i la poesia (1901-1933)» d’Òscar Pérez Silvestre, publicada en 2020 per Publicacions de la Universitat Jaume I dins la col·lecció «Fundació Càtedra Soler i Godes».

Recurs d'imatge pneu20 index

Premis Joan Lluís Vives 2020

Publicacions de la Universitat Jaume I ha sigut un dels quatre segells editorials universitaris que han resultat guanyadors de la segona edició dels Premis Joan Lluís Vives a l’edició universitària, convocats per la Xarxa Vives d’Universitats.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions