Notícies

Cercar al text
De la data
Fins la data

L'UJI se suma a la Setmana Europea de l'Esport per a promoure una vida saludable i activa

24/09/2023

L’UJI se suma del 23 al 30 de setembre a la Setmana Europea de l’Esport a través d’una sèrie d’activitats que ha programat el Servei d’Esports per a qualsevol persona interessada i de manera gratuïta.

L'UJI tanca l'estiu amb el menor consum energètic dels últims 20 anys malgrat créixer un 42% la superfície construïda al campus

23/09/2023

La clau d'aquest registre històric radica en l'esforç inversor que ha realitzat l'UJI per a millorar l'eficiència energètica dels seus edificis, inclosa la instal·lació de plaques solars en les cobertes, i les mesures addicionals d'estalvi.

Torna el programa «Treball saludable» per a la millora de la salut i la postura corporal de la comunitat universitària UJI

07/09/2023

La Universitat Jaume I repren el 18 de setembre el programa «Treball saludable», una iniciativa que pretén millorar la salut de la comunitat universitària i del públic en general a través d’un programa de gimnàstica suau.

La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2022-2023 per a la promoció de l’esport universitari

03/07/2023

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Vocabulari científic: diferència entre drogues dures i toves

27/09/2023

Marta Asunta Miquel, professora de Psicobiologia i coordinadora del grup d’investigació A&N - Addicció i Neuroplasticitat, descriu la diferència entre drogues dures i toves.