La Jornada de Portes Obertes «En família a l’UJI» mostra a 1.200 persones l’oferta formativa i les instal·lacions i serveis de la universitat pública de Castelló

25/04/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El campus del Riu Sec acull avui dissabte 20 d’abril de 2024 una nova edició de la Jornada de Portes Obertes «En família a l’UJI» en què de nou hi ha hagut un èxit de participació amb l’assistència de 1.200 persones.

La jornada, organitzada pel Vicerectorat d’Estudiantat i Vida Saludable de la Universitat Jaume I a través de la Unitat d’Orientació, està dirigida a pares, mares i estudiantat de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior, amb l’objectiu de donar a conèixer tota l’oferta acadèmica de graus de l’UJI i les pròximes novetats, així com les instal·lacions i serveis que ofereix la universitat pública de Castelló per a facilitar el procés de presa de decisions de l’estudiantat preuniversitari.

En aquesta ocasió les persones participants procedien de les províncies de Castelló, València, Alacant, Tarragona, Lleida, Saragossa, Terol, Illes Balears, Madrid i Valladolid. 

El programa de la jornada s’ha iniciat amb la recepció de les famílies assistents al Paranimf, seguit d’una presentació institucional i xarrada informativa i d’orientació. A continuació i després d’una pausa a l’Àgora, els participants podran escollir entre vuit itineraris diferents classificats per centres: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (quatre itineraris), Facultat de Ciències Humanes i Socials (dos itineraris) o Facultat de Ciències de la Salut. D’aquesta manera, les persones participants podran conèixer l’oferta formativa del centre escollit i visitar les seues instal·lacions. A més, a l’Àgora s’han instal·lat dos jocs didàctics de caràcter interactiu («Qui és qui» i «La ruleta i la torre de la sostenibilitat»), per a facilitar la difusió dels nous plans de Salut Integral i Responsabilitat Social Universitària-ODS de l’UJI, i contribuir a la sensibilització de l’estudiantat.

La jornada es tancarà amb visites a la Biblioteca, el Servei d’Esports i la residència d’estudiantat, i una sessió per a resoldre dubtes de manera personalitzada en InfoCampus.

Vídeo

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions