L’UJI convoca ajudes per a l’elaboració i publicació de materials docents lliures per al curs 2016/17

14/06/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’UJI convoca ajudes per a l’elaboració i publicació de materials docents lliures per al curs 2016/17

El Vicerectorat de Campus, Infraestructures i Noves Tecnologies de la Universitat Jaume I ha publicat la «Convocatòria de procediment selectiu per al programa de suport a l’elaboració i publicació de materials docents lliures per al curs 2016/17». Les sol·licituds poden anar adreçades a la publicació de manuals amb ISBN i DOI dins de la col·lecció Sapientia o a la publicació de cursos en obert en l'OpenCourseWare (OCW) de la Universitat Jaume I. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 13 de juny de 2016.

La convocatòria s’emmarca en el Programa UJI Virtual amb el qual la Universitat cerca augmentar la qualitat educativa de l’oferta acadèmica mitjançant la utilització de les TIC en els processos d’ensenyament i aprenentatge. Com a part del programa UJI Virtual, el projecte de «Materials docents lliures» té la finalitat més específica d’estimular la realització de materials docents de qualitat contrastada que es puguen utilitzar en l’aula virtual de l’UJI i, al mateix temps, puguen aprofundir en el compromís de la Universitat amb el coneixement lliure.

El programa estimula la producció de materials lliures de qualitat contrastada que s’ofereixen en obert a través d’Internet, per mitjà de la col·lecció de manuals «Sapientia» i de la creació de cursos multimèdia que formen part de l’OCW de la Universitat Jaume I.

Bases de la convocatòria: http://www.uji.es/perfils/pdipas/pdi/materials-docents/1617/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions