Beques per a estudiants procedents d'Amèrica Llatina per a estudis de màster a l'UJI al curs 2020/2021

28/09/2020 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Bases de la convocatòria i accès al formulari de sol·licitud electrònica 

Annexes en format word:

Annex III

Annex IV

Annex V

Indicacions per a crear un compte

Taula d'equivalències d'diomes del Servei de Llengües de la Universitat Jaume I

Resolució d'aprovació de  modificació de la base 11ª de la convocatòria del Programa de beques per a estudiantat llatinoamericà per a estudis de màster oficial a la Universitat Jaume I curs 2020-21 per raons d'interés públic com a conseqüencia del Decret d'Estat de Alarma del Govern d'Espanya.

Resolució d'aplicació del procediment d'urgència a la convocatòria del Programa de beques per a estudiantat llatinoamericà per a estudis de màster oficial a la Universitat Jaume I curs 2020-21.

Resolució provisional d'admesos i exclosos i motius d'exclusió 

Correcció d'errades de la resolució provisional d'admesos i exclosos i motius d'exclusió. Termini per a presentació de reclamacions i esmenes fins al 9 de juny de 2020.

Resolució definitiva d'admesos i exclosos del Programa de Beques per estudiants llatinoamericans per cursar estudis de master de la Universitat Jaume I durant el curs acadèmic 2020/21

Resolució provisional de adjudicació de beques i suplents del Programa de Beques per estudiants llatinoamericans per cursar estudis de máster de la Universitat Jaume I durant el curs acadèmic 2020/21. Termini per a presentació de reclamacions del 23 de juny al 1 de juliol de 2020.

Correcció d'errades de la resolució definitiva de admesos y exclosos del Programa de Beques per estudiants llatinoamericans per cursar estudis de màster de la Universitat Jaume I durant el curs acadèmic 2020/21.

Resolució definitiva d'adjudicació de beques i suplents del Programa de Beques per estudiants llatinoamericans per cursar estudis de máster de la Universitat Jaume I durant el curs acadèmic 2020/21. Termini per a presentació de l'acceptació o renuncia 5 dies hàbils, del 10 al 16 de juliol de 2020 a través del Registre General de la Universitat Jaume I.

Resolució definitiva final d'adjudicació de beques del Programa de Beques per estudiants llatinoamericans per cursar estudis de màster de la Universitat Jaume I durant el curs acadèmic 2020/21.  Termini per a presentació de l'acceptació o renuncia per part de les noves persones adjudicataries 5 dies hàbils, del 28 de setembre al 2 d'octubre de 2020 a través del Registre General de la Universitat Jaume I.

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals