UJI INTERNACIONAL

14/05/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Us donem la benvinguda a UJI Internacional, el vostre punt d’entrada en l’àmbit internacional de la Universitat Jaume I de Castelló en el qual podreu conèixer els programes i iniciatives que ens defineixen com una comunitat educativa oberta al món.

Som una universitat pública proactiva i orientada cap a la innovació en l’àmbit internacional. Prop del 10% del nostre estudiantat de postgrau és estranger i en l’últim any hem rebut més de 600 estudiants estrangers en programes d’intercanvi. Tenim vincles acadèmics amb més de 300 universitats en el món, antic alumnat, ambaixadors i ambaixadores en més de 60 països i un ambiciós pla d'internacionalització per als pròxims anys.

L'UJI es troba entre les 600 universitats de major qualitat del món segons el Academic Ranking of World Universities (ARWU), conegut també com el Rànquing de Shanghaii. La Jaume I també apareix en el top 4% de les millors universitats del món, segons el CWUR, (Center for World University Rankings), i entre les 14 millors universitats d'Espanya en docència segons l'U-Rànquing del BBVA i el IVIEa.

Ens hem embarcat en el projecte de ser una universitat global. Una comunitat internacional de la qual podeu formar part. Entreu i descobriu-ho! 

 

Som la teua universitat
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions