UJI

El Món a l'UJI de Vox UJI Ràdio

Última modificació: 12/04/2017 | Font: ORI

«El món a l'UJI» és un programa presentat per Berta Durán, que parla dels països on es pot anar amb una beca dins dels programes d’intercanvi internacionals que ofereix la Universitat.

Hi ha un total de 38 destinacions, enquadrades dins dels programes Erasmus+ (Europa), Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Àsia i Oceania.

Cada dimarts, de 13h a 13:15h i de 21h a 21:15h, hi ha una emissió en VoxUji Ràdio (es pot escoltar en directe en el dial 107.8 o a la web: www.radio.uji.es) on es tracta un país i es compta amb la presència d’un estudiant estranger i/o d’un estudiant de l’UJI, i també música d’aqueixa nació.

Els estudiants conten com va ser la seua estada, com eren els estudis en les diferents universitats, ofereixen les seues impressions del país i consells per al futur estudiantat d’intercanvi internacional.

El programa va començar en 2008. Podeu escoltar els programes que hi ha penjats al web del nostre programa de VoxUji Ràdio si escriviu al cercador el nom del país i la paraula "intercanvis" darrere (per exemple: Alemanya intercanvis) i feu clic al símbol de la lupa  (no a l’intro).

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals