El Món a l'UJI de Vox UJI Ràdio

23/09/2020 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

«El món a l'UJI» és un programa presentat per Berta Durán, que parla dels països on es pot anar amb una beca dins dels programes d’intercanvi internacionals que ofereix la Universitat.

Hi ha un total de 48 destinacions, enquadrades dins dels programes Erasmus+ (Europa), Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Àsia, Àfrica i Oceania.

Cada dilluns, de 13h a 13:15h i de 20h a 20:15h, hi ha una emissió en VoxUji Ràdio (al web: www.radio.uji.es) on es tracta un país i es compta amb la presència d'estudiantat de l’UJI que ha viscut una mobilitat a l'estranger, i també gaudim escoltant música d’aqueixa nació. (Avís: durant l'any 2020/21 no s'emetran nous programes degut al coronavirus, però poden escoltar-se els que hi ha gravats durant els 12 anys de la seua existència).

L'estudiantat conta com va ser la seua estada, com eren els estudis en les diferents universitats, ofereixen les seues impressions del país i consells per al futur estudiantat d’intercanvi internacional.

El programa va començar en 2008. Podeu escoltar els programes que hi ha penjats al web del nostre programa de VoxUji Ràdio si escriviu al cercador el nom del país i la paraula "intercanvis" darrere (per exemple: Alemanya intercanvis) i feu clic al símbol de la lupa  (no a l’intro).

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals