Preparació Lingüística i Cultural

27/02/2017 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Tant si ets un alumne que planeja participar en algun programa d'intercanvi, com si simplement t'atreu el món internacional, et convidem a ampliar la teua cultura sobre països, el teu coneixement d'idiomes i a fer amics estrangers, d'una forma divertida.

L'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) de la Universitat Jaume I ofereix programes d'intercanvi per als seus estudiants per estudiar en altres països durant un semestre/any, amb reconeixement acadèmic de crèdits.

Perquè l'estada a l'estranger i a la universitat sòcia de destinació sigui el més fructífera possible i l'adaptació i integració dels estudiants tinga veritable èxit, has de preparar-te cultural i lingüísticament abans de la teua partida. Encara que no vagis a sol·licitar un intercanvi, igualment és important per al teu futur professional estar format lingüísticament i ampliar la teua cultura internacional.

Per això, per als diferents programes d'intercanvi s'exigeix un nivell mínim de l'idioma de destinació o de l'anglès:

-Per a Erasmus + (Europa): segons la destinació, generalment s'exigeix una acreditació d'idioma mínim de B1 d'anglès, B1 de francès, B1 d'alemany, B1 d'italià o A2 de portuguès.
-Per als Estats Units d’Amèrica: una acreditació mínima d'idioma de B2.1 d'anglès (la millor acreditació pels EUA és el TOEFL o el IELTS, encara que serveixen altres).
-Per a Àsia: una acreditació mínima d'idioma de B1 d'anglès.

Per saber què certificats d'idiomes s'accepten, consulteu els quadres d'equivalències del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals